Brofish Extension Arm
Brofish Extension Arm
5,00

Brofish Extension Arm

5,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Brofish Extension Arm

Film in het 180 graden perspectief en leg meer van jezelf en je omgeving vast.


Leg meer van jezelf en je omgeving vast met de Brofish Extension Arm. Dankzij de buiging in de arm maak je zo makkelijk filmpjes in het 180 graden perspectief. De arm is te monteren aan iedere GoPro camera en GoPro mount, zodat je alle kanten op kunt. Meegeleverd is een gebogen zelfklevende bevestiging, dat je de Brofish Extension Arm ook eenvoudig op bijvoorbeeld je helm plakt.


Gebruiksinstructies

Maak de ene zijde van de Brofish Extension Arm vast aan een GoPro mount met een duimschroef (niet meegeleverd) of gebruik de gebogen zelfklevende bevestiging. Monteer aan de andere kant je GoPro camera met een duimschroef (niet meegeleverd).


In de doos

  • 1x Brofish Extension Arm
  • 1x Quick Release Buckle
  • 1x Curved Adhesive

Over Brofish

Brofish is een jong merk dat accessoires van top kwaliteit maakt voor actioncams zoals GoPro en smartphone cameras. Het doel is om innovatieve producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Van accu's, opladers, allerlei verschillende harnassen en mounts, tassen en koffers tot statieven. Cameraland verkoop alle producten van Brofish om jou in staat te stellen al jouw acties en avonturen vast te leggen!

Specificaties
Merk Brofish
Soort Mount
Type mount Adhesive Mounts
Geschikt voor merk GoPro
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Brofish Extension Arm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice