Boya BY-VM600 Shotgun Richtmicrofoon
Boya BY-VM600 Shotgun Richtmicrofoon
47,00

Boya BY-VM600 Shotgun Richtmicrofoon

47,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya BY-VM600 Shotgun Richtmicrofoon

Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-VM600

De BY-VM600 van Boya is een shotgun cardioïde richtmicrofoon, welke geschikt is voor algemene geluidregistratie. Een ideale accessoire om de geluidskwaliteit van uw DSLR camera of camcorder naar een hoger niveau te tillen. De coldshoe aan de onderzijde van de BY-VM600 bevestigt u op de hotshoe van uw camera, waarna u de microfoon met de 3.5mm kabel aansluit. Na het plaatsen van een AA-batterij (niet inbegrepen), schakelt u de BY-VM600 microfoon in met een schuifknop op de achterkant. Met de twee andere schuifknoppen zijn optioneel een low-cut filter en een +10 dB boost in te schakelen. Hiermee wordt respectievelijk ruis- en achtergrondgeluid verminderd en kunt u het geluidslevel met 10 dB verhogen. De BY-VM600 beschikt over een rubberen schokdemper, waarmee krakend geluid bij beweging tot een minimum wordt beperkt. De windkap zorgt ervoor dat het ruisen van de wind wordt beperkt in de opname.

Toepassing BY-VM600 shotgun richtmicrofoon

U kunt de BY-VM600 richtmicrofoon gebruiken voor heldere geluidsopnames bij evenementen, beurzen, bruiloften en meer. Wanneer u uw cameralens op het onderwerp richt, gebeurt hetzelfde met de richtmicrofoon. Zo wordt het geluid geregistreerd, waarbij omgevingsgeluid wordt beperkt.

Levering:

  • 1X BY-VM600 shotgun richtmicrofoon
  • 1x Deadcat
Specificaties
Merk Boya
Microfoon opname Mono
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Stroomvoorziening Batterij
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya BY-VM600 Shotgun Richtmicrofoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice