Boya BY-BM3030 Shotgun Richtmicrofoon
Boya BY-BM3030 Shotgun Richtmicrofoon
75,00

Boya BY-BM3030 Shotgun Richtmicrofoon

75,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya BY-BM3030 Shotgun Richtmicrofoon

Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-BM3030

De Boya BY-BM3030 Microfoon is een supercardioïde condensator-shotgunmicrofoon, voorzien van een 3,5 mm miniplugconnector, waardoor hij compatibel is met DSLR's, camcorders en audiorecorders die uitgerust zijn met een 3,5 mm-microfooningang. De microfoon beschikt over een geïntegreerde schokdemper die kan worden gemonteerd op een camera of boomarm en is ideaal voor interviews, elektronische nieuwsgaring en nog veel meer.

De hoogwaardige en unidirectionele condensatorcapsule vermindert het omgevingsgeluid tijdens het opnemen van geluid met meer helderheid. Deze microfoon wordt geleverd met een foam windscherm en een windscherm van nepbont; deze helpen omgevingsgeluid en windgeruis te verminderen tijdens het opnemen van dialogen en wordt gevoed door twee stuks AA-batterijen (niet inbegrepen) voor een gebruik tot 150 uur.

De microfoon biedt een uitzonderlijk geluid vergeleken met de ingebouwde microfoons van DSLR-camera's, videocamera's en audiorecorders. De ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting maakt realtime monitoring van uw bron mogelijk. De microfoon is voorzien van een 3,5 mm miniplugconnector waardoor het compatibel is met elke DSLR-camera, videocamera en audiorecorder die is uitgerust met een 3,5 mm-microfooningang.

Levering

  • 1x Boya BY-BM3030
  • 1x Plop cap
  • 1x Windscherm
  • 1x Etui
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Kleurenverpakking
Specificaties
Merk Boya
Microfoon opname Mono
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Diepte 208 mm
Gewicht 133 gram
Stroomvoorziening Batterij
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya BY-BM3030 Shotgun Richtmicrofoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice