Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Geplaatst op 30 september 2016

Zeer veelzijdige ready to fly quadcopter

De GoPro Karma is een zeer veelzijdige ready to fly quadcopter voor de Hero4, Hero5 Black en Hero5 Session, die compleet wordt geleverd met een flip-up touchscreen, losse Karma Grip stabilizer en stevige rugzak. De GoPro Karma is dan ook veel meer dan alleen een hele mooie drone, het is een compleet pakket voor al jouw GoPro film- en foto activiteiten!

Features van de Karma Drone

De Gopro Karma beschikt over diverse handige en leuke functies die het vliegen een stuk leuker maken, maar ook een stuk veiliger en beter beelden oplevert. Zo beschikt de Karma over automatische start en landing, een automatische return home functie, ingebouwde no-fly zones en verschillende instellingen voor automatisch vliegen zoals ingebouwde Auto Shot Paths, Cable Cam, Dronies, Orbit en Reveal.

De Auto Shot Paths functie kun je gebruiken om professionele kwaliteit opnames te maken. Dronies is een selfie modus die ervoor zorgt dat drone de camera continu op jou blijft richten. Met Cable Cam kun je een vast traject invoeren waarlangs de quadcopter vliegt om opnames te maken. Als je de Karma instelt op Orbit modus dan cirkelende bewegingen maken waarbij de camera vergrendeld blijft op een vast onderwerp. Met Reveal blijf je dicht op het onderwerp en kun je de drone laten wegvliegen voor een dramatisch onthullend effect. Wat het ontwerp betreft is goed rekening gehouden met de propellers. Door de camera verder vooruit te laten steken heb je geen last van propellers in het beeld, zoals bij veel andere drones wel het geval is.

GoPro drone en losse gimbal stabilizer

De Karma is uitgerust met een 3-assige gimbal stabilizer, waardoor je prachtige vloeiende beelden filmt. Deze GoPro Karma Grip is echter te ontkoppelen en tevens los te gebruiken, hoe slim is dat? De gimbal kun je als handheld unit gebruiken, maar tevens in combinatie met diverse mounts gebruiken. Zo kun je de Karma handgreep bijvoorbeeld op je helm bevestigen, maar ook op je fiets of snowboard. Je hebt dus niet alleen vanuit de lucht gestabiliseerde videobeelden, maar ook op het land of op het water!

Snelle, compacte GoPro quadcopter

De GoPro Karma is met een topsnelheid van 56 kilometer per uur een snelle drone. Je kunt tot een afstand van 1 kilometer communiceren met de controller. Je kunt de Karma eenvoudig demonteren en opvouwen, waarna hij slechts 37 x 2 x 9 cm meet. Met een gewicht van net iets meer dan een kilo mag hij met recht een lichtgewicht genoemd worden. De batterij geeft je zo'n 20 minuten vliegtijd, wat vergelijkbaar is met de drones uit het iets duurdere segment. De GoPro Karma wordt geleverd met een zeer stevige en comfortabele rugzak, zodat je deze ook echt overal mee naartoe kunt nemen.

Eenvoudig te besturen

Een drone is voor beginners best lastig te besturen, je zult toch even moeten wennen aan de bediening en de bewegingen. GoPro heeft hiervoor een geweldige feature, namelijk de flight simulator. Met behulp van deze flight simulator krijg je op de controller zelf instructies over het vliegen met de GoPro Karma en leer je op een veilige manier controle te krijgen zodat je later echt aan de slag kunt met vliegen en filmen. De controller heeft daarnaast een helder display, speciaal gemaakt om in de buitenlucht te gebruiken. Hij biedt het gebruiksgemak van een smartphone en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoordelijk vliegt. Met de GoPro Passenger App kun je de drone ook met zijn tweeën bedienen. Zo kun je de drone besturen met de controller terwijl een vriend gebruikmaakt van de app op een smartphone of tablet om de camera te bedienen of om instellingen wijzigen.

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top