Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Geplaatst op 02 september 2013

Sigma Mount Conversion Services

Sigma maakt al jaren objectieven voor de camera's van Nikon, Canon, Sony en Pentax. Allen met hun eigen specifieke vatting en daardoor alleen bruikbaar op het merk waarvoor je de lens gekocht hebt. Maar wat nu als je bijvoorbeeld een Canon hebt met een complete set bijbehorende Sigma-objectieven en wilt overstappeen naar bijvoorbeeld Nikon?

Tot voor kort zou de lens volledig onbruikbaar zijn en bleef alleen de optie inruilen over. Maar nu is daar, de weliswaar niet goedkope, oplossing. Sigma´s Mount Conversion Services.

Vanaf september kun je Sigma objectieven uit de Art, Contemporary en Sports-lijnen laten ombouwen naar een andere vatting, zodat dus je Canon-versie past op een Nikon of andersom. Hou er wel rekening mee dat deze ombouw gedaan wordt in Japan, je bent je objectief dus wel even kwijt. Het is niet goedkoop en de prijs varieert per objectief. Voorbeeld: het ombouwen van een Sigma 17-70 F/2.8-4 kost circa 200 euro. Overigens is dit nog wel een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw objectief. Sigma garandeert dat alle exclusieve functies per cameramerk in Aizu worden aangepast zodat het objectief optimaal zal werken op je nieuwe body.
Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top