Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Geplaatst op 10 januari 2014

Sieraden

sieraden


Productfotografie: Sieraden


Bij het het fotograferen van sieraden heb je vaak te maken met reflecties van de omgeving of van lichtbronnen. Soms wil je die uitbannen, soms wil je die juist gebruiken. Een goede instap is het gebruik van een opnametent, in combinatie met twee lichtbronnen. Wil je hierbij vrijstaand fotograferen, dan is het aan te bevelen een acrylplaat verhoogd in de tent te plaatsen. Voor het verkrijgen van flonkering in edelstenen moet een derde lichtbron voor de opening van de tent worden geplaatst.


Voor een goede weergaven van edelmetalen sieraden is spiegeling van donkere vlakken noodzakelijk. Die kan worden bereikt door banen zwart karton in de tent te plaatsen. Meer mogelijkheden levert een kleine opnametafel in combinatie met losse led-lichtbronnen. Als hiermee in een verder tamelijke donkere ruimte wordt gewerkt ontstaan handige licht/donker-contrasten in het onderwerp. Door een paneel onder de tafel te plaatsen krijg je vrijstaande opnamen.


Wil je productiviteit kunnen draaien, dan is een Digital Imaging Box ideaal. Het is in feite een fotostudio in het klein. Het licht komt van verschillende kanten en kan per lichtbron worden geregeld. Vrijstaand fotograferen is hierbij mogelijk. Voor het verkrijgen van glinstering in edelstenen is er een extra accessoire: de Sparkling Light.


Lichtbronnen


De budget-sets werken met halogeenlicht, dan kan worden gebruikt in combinatie met de kunstlicht-witbalansstand van de camera. De digital imaging boxen zijn uitgerust met fluorescentielichtbronnen. led-lichtpanelen geven de meest betrouwbare kleurweergave.

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

Producten uit dit artikel
loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top