Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Geplaatst op 02 oktober 2013

Shoot & Run ‘HDR’

Hans Schachtschabel was vrijdag 27 september aanwezig bij de "Run & Shoot" fotowedstrijd bij Fort Krommeniedijk. Lees zijn ervaringen met de wedstrijd en zijn keuzes in stijl van fotograferen.

Vrijdagavond 27 september was er een ‘Run and Shoot’ op het fort van Krommeniedijk. Dat klonk als een wedstrijd en dat was het ook. Tussen 8:00 en 8:45 uur PM kon er gefotografeerd worden buiten en binnen het fort. Cameraland was de organisator en Olympus de sponsor. De foto’s zijn bestemd voor de website van het fort, wat deel van de Hollandse waterlinie uit maakt.

Hoog statief gehalte

Er waren meer fotografen dan ik gedacht had en het statief gehalte was hoog. Gelukkig hoefde er niet gerend te worden en liepen we elkaar niet echt in de weg. Jammer was dat 8:00 uur PM net te laat was voor de schemering en het al aardig donker begon te worden. Zelf had ik niet zo’n zin om op verschillende plekken mijn statief neer te zetten voor tijdopnames. Het was komisch om te zien hoe velen dat wel deden en er voor een shot een rijtje statieven stond om ongeveer dezelfde foto te maken! Ik koos om uit de hand te fotograferen op mijn hoogste ISO (12800) en met 5x Bracketing en hoopte er het beste van. In ieder geval had dit het voordeel dat ik me mobiel door het fort kon bewegen.

Buiten het fort hebben we nog enkele foto’s van het landschap en schapen genomen in het licht van de koplampen van de auto. Al met al was ik bij thuiskomst redelijk verrast hoe de HDR foto’s waren uitgevallen! Voor wie meer foto’s wil zien en stemmen, hier is de link: Fotowedstrijd Run and shoot Krommenie


Hans Schachtschabel
Blog

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top