Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
A.s. zondag: Koopzondag!
Geplaatst op 10 januari 2014

Meubels

meubels


Productfotografie: Meubels


Voor het fotograferen van grote objecten als meubels is een flink opname ruimte nodig. Je moet niet alleen de ruimte hebben om de objecten uit te stallen, je moet ook ruimte hebben om de objecten van enige afstand te fotograferen. Kun je niet ver genoeg naar achteren, dan heb je grote kans dat je zover moet uitzoomen dat je achtergrond (maximaal 2,70 m) tekort schiet.


Je hebt in elk geval een achtengrondsysteem nodig, met rollen achtergrondkarton van 2,70 breedte. De rollen kunnen worden geplaatst door middel van een portable achtergrondsysteem met speciale achtergrondstatieven of door middel van een vast achtengrondsysteem dat aan de muur wordt gemonteerd. Er zijn systemen waarin meerdere rollen kunnen worden geplaatst, zodat je snel van achtergrond kunt wisselen.


Lichtbronnen


Grote objecten vragen om veel licht. Bovendien moet je met kleine diafragma's werken (je hebt immers scherptediepte nodig om je hele object scherp te krijgen), wat ook nog eens vraagt om flink wat licht. Wees dus niet te zuinig.

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
To Top