Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Geplaatst op 09 december 2013

Kantoorartikelen

computer en kantoor


Productfotografie: Computersupplies, kantoorsupplies en accessoires


Voor het fotograferen van kleine objecten als computer suplies en accessoires zijn diverse opstellingen mogelijk, van een kleine instapset voor incidentele opnamen tot een opnamebox waarmee snel en efficiënt productie kan worden gedraaid.


Een goede instap is het gebruik van een opnametent, in combinatie met twee lichtbronnen. Wil je hierbij vrijstaand fotograferen, dan is het aan te bevelen een verhoogde opaal acrylplaat in de tent te plaatsen. Een opnametent geeft een zachte, haast schaduwloze verlichting. Is het belangrijk dat structuren en stofuitdrukking goed tot uiting komen, dan is het beter een verlichting te kiezen die meer variatiemogelijkheden biedt. Kies dan een opnametafel in combinatie met fluorescentie- of led-lichtbronnen. Met de afstand en de stand van de lichtbronnen is het licht dan te manipuleren. Met een fibre optic kit is het mogelijk zeer plaatselijk met lichteffecten te werken. Bij gebruik van een opnametafel is vrijstaand fotograferen goed mogelijk als er een lichtbron onder de tafel wordt geplaatst. Wil je productiviteit kunnen draaien, dan is een Digital Imaging Box ideaal. Het is in feite een fotostudio in het klein. Het licht komt van verschillende kanten en kan per lichtbron worden geregeld. Vrijstaand fotograferen is hierbij mogelijk.


Lichtbronnen


De budget-sets werken met halogeenlicht, dan kan worden gebruikt in combinatie met de kunstlicht-witbalansstand van de camera. De digital imaging boxen zijn uitgerust met daglicht fluorescentielichtbronnen. Led-lichtpanelen geven de meest betrouwbare kleurweergave.

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

Producten uit dit artikel
loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top