Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Geplaatst op 08 november 2013

Haarkleur veranderen in Photoshop

Gerwald Radsma is een gecertificeerd Photoshop expert (ACE) En geeft sinds een paar jaar les op de Fotoacademie in Amsterdam (FOAC). Zijn focus ligt in het midden tussen techniek en creativiteit. In dit artikel toont hij in een video hoe je in photoshop de haarkleur kan bewerken.

Na het schieten van een portret of model kun je in de nabewerkingsfase ontzettend veel verbeteren of aanpassen, zodat je de foto als het ware naar je eigen hand kunt zetten.


En in deze video richt ik mij in het bijzonder op het bewerken van de haarkleur, maar de techniek is zo veelzijdig dat je deze makkelijk in welke situatie dan ook kunt toepassen.

Hoewel dit om een ´gevorderde´ techniek gaat, is dit goed te doen, ook voor de minmder begaafde photoshoppers. De uitleg is lekker rustig en duidelijk, omdat ik de techniek in zo´n 20 minuten stap voor stap voor doe.


Over Gerwald:

Gerwald Radsma is een gecertificeerd Photoshop expert (ACE) En geeft sinds een paar jaar les op de Fotoacademie in Amsterdam (FOAC). Zijn focus ligt in het midden tussen techniek en creativiteit.


www.gerwald.nl
www.pixelvaardig.nl
www.photoshoplezingen.nl

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
To Top