Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Geplaatst op 05 december 2013

Fietsen en Motoren

fietsen en motoren


Productfotografie: Fietsen, scooters en motoren


Voor het fotograferen van grote objecten als fietsen, scooters en motoren is een flinke opnameruimte nodig. Je moet niet alleen de ruimte hebben om de objecten uit te stallen, je moet ook ruimte hebben om de objecten van enige afstand te fotograferen. Kun je niet ver genoeg naar achteren, dan heb je namelijk grote kans dat je zover moet uitzoomen dat je achtergrond (maximaal 2,70 m) tekort schiet. Het is verder natuurlijk prettig dat je de mogelijkheden hebt je object zowel frontaal als van opzij te fotograferen.


Je hebt in elk geval een achtengrondsysteem nodig, met rollen achtergrondkarton van 2,70 breedte. De rollen kunnen worden geplaatst door middel van een portable achtergrondsysteem met speciale achtergrondstatieven of door middel van een vast achtengrondsysteem dat aan de muur wordt gemonteerd. Er zijn systemen waarin meerdere rollen kunnen worden geplaatst, zodat je snel van achtergrond kunt wisselen.


Lichtbronnen


Grote objecten vragen om veel licht. Bovendien moet je met kleine diafragma's werken (je hebt immers scherptediepte nodig om je hele object scherp te krijgen), wat ook nog eens vraagt om flink wat licht. Wees dus niet te zuinig!

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
To Top