Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Geplaatst op 24 mei 2013

Borneo poster van Joris van Alphen

Cameraland ambassadeur Joris van Alphen nam deel aan een expeditie naar Borneo om diersoorten te inventariseren en te fotograferen. Hij fotografeerde ze in een kleine meegebrachte studio-opstelling. Verslag van de reis stond in National Geographic Magazine. Een collectie van z'n opnamen brengt Joris nu uit op een poster.

Mount Kinabalu

In het hart van Borneo ligt Mount Kinabalu, de hoogste berg tussen de Himalaya en Nieuw Guinea. Het gebied is vrijwel constant in nevelen gehuld en vormt een ecologisch eiland van kou en vocht in een zee van subtropisch laaglandbos. In een periode van 1,5 miljoen jaar heeft zich daar een spectaculaire biodiversiteit ontwikkeld. Op de hoogste hellingen vind je duizenden diersoorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Hun oorsprong is een mysterie. Vorig jaar september ging een internationale groep van veertig wetenschappers van het Naturalis Biodiversity Center en Sabah Parks op expeditie om achter de geheimen van de berg te komen. Dit jaar stond een uitgebreid verslag in National Geographic Magazine.

Meet Your Neighbours

Joris' deelname aan het project valt onder Meet Your Neighbours, een wereldwijd fotografisch initiatief dat ernaar streeft mensen meer betrokken te maken bij hun natuurlijke omgeving. Alle foto's zijn in het veld met een kleine studio-opstelling gemaakt, net zoals Joris dat doet. Op deze manier zie je het gefotografeerde onderwerp eerder als een individu dan als een soort, zo is het idee.

Poster bestellen

Bestel de poster door Joris een mailtje te sturen: joris@jorisvanalphen.com. De prijs is €24,95, exclusief verzendkosten.

Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top