BlackRapid Street Breathe
BlackRapid Street Breathe
49,99

BlackRapid Street Breathe

49,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Street Breathe

BlackRapid Street Breathe

Deze zeer comfortabele riem is specifiek ontworpen voor de rechtshandige fotograaf. De riem loopt van de linker schouder naar de rechter heup. De camera hangt dan ondersteboven langs de heup zodat hij snel in positie gebracht kan worden om onverwachtse gebeurtenissen vast te leggen. Door het ergonomisch ontworpen, relatief smalle schouderstuk met een variabele breedte van 5 tot 10 centimeter is deze riem comfortabel maar extreem licht. Met de meegeleverde extreem degelijke CR-4 ConnectR verbinding van sterke koper- en zinklegering monteer je de camera veilig via de statiefschroef.

De riemlengte is aan te passen van 91 tot 155 centimeter zodat hij aan elk postuur en elke lichaamslengte is aan te passen. Het schouderstuk is ventilerend waardoor je minder snel last van transpiratie zult hebben. Met de meegeleverde Lockstar Carabiner Protector voorkom je contact met de CR-4 ConnectR waardoor ongewild loskoppelen, en krassen op camera en lens effectief wordt voorkomen

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 1,3 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 160 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Street Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice