BlackRapid Brad Breathe
BlackRapid Brad Breathe
17,95

BlackRapid Brad Breathe

17,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Brad Breathe

BlackRapid Brad Breathe

De CoupleR is een handig accessoire om het schouderstuk van een Breathe riem te stabiliseren. De Brad Breathe wordt onder de schouder bevestigd waarna verdraaien en heftige bewegingen van de camera worden tegengegaan.

Fotografeer je geregeld op plaatsen met onregelmatig terrein of wandel of klim je veel met je camera, dan is de Brad Breathe een onmisbaar accessoire voor het schouderstuk van je BlackRapid riem. De camera kan niet meer slingeren en draaien. De geheel verstelbare Brad Breathe is gemaakt van oersterk en slijtvast nylon.

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Draagriem accessoire
Breedte 2 cm
Geschikt voor Overige
Verstelbaar Nee
Lengte max (cm) 49,5 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Brad Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice