Birdpix Praktijkboek Vogelfotografie
Birdpix Praktijkboek Vogelfotografie
28,90

Birdpix Praktijkboek Vogelfotografie

28,90

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Birdpix Praktijkboek Vogelfotografie

Het Praktijkboek vogelfotografie is een standaardwerk voor iedereen die zich interesseert voor en wil verdiepen in vogelfotografie. Het beschrijft alle aspecten van vogelfotografie en verbeeldt deze met spectaculaire en bijzondere foto's van vogels.

Vogelfotografie is enorm populair: tienduizenden fotografen beoefenen deze hobby. Wij zien dit ook op de Facebookpagina, dagelijks worden er meerdere foto's van vogels met ons gedeeld.

Dit is het eerste complete boek over vogelfotografie voor het Nederlandse taalgebied. Twaalf ervaren vogelfotografen geven op toegankelijke wijze antwoord op vragen als: Welke apparatuur heb je nodig? Hoe kom je dichtbij? Hoe maak je creatieve foto's? Hoe kun je vogels fotograferen zonder ze te verstoren? Waar kun je in Nederland goed vogels fotograferen?

Het Praktijkboek vogelfotografie is 168 pagina's pure inspiratie. Na het lezen van dit boek wil je maar één ding: naar buiten, vogels fotograferen!

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Camera's, Fotografie, Landschap en natuur, Macrofotografie, Vogels en wildlife
Aantal pagina's 168
Uitvoering Hardcover
Auteur Daan Schoonhoven
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Birdpix Praktijkboek Vogelfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice