Birdpix Praktijkboek Macrofotografie
Birdpix Praktijkboek Macrofotografie
28,90

Birdpix Praktijkboek Macrofotografie

28,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Birdpix Praktijkboek Macrofotografie

Birdpix Praktijkboek Macrofotografie

Macrofotografie is heerlijk om te doen, verslavend zelfs, maar er komt nogal wat bij kijken om een aansprekende foto te maken. Je moet het eerst zien, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het nog knap lastig is een goede foto te maken, laat staan een beeld dat verwondering oproept.

Het Praktijkboek Macrofotografie biedt uitgebreide informatie die elke fotograaf verder brengt. Alle technische aspecten worden besproken aan de hand van talloze voorbeeldfoto's. De onderwerpen die macrofotografie zo aantrekkelijk maken - vlinders, paddenstoelen, insecten, bloemen, mossen, libellen, amfibieën en reptielen - komen uitgebreid aan bod.

Dankzij het Praktijkboek Macrofotografie ontdek je waar en wanneer je je favoriete onderwerp kunt fotograferen en hoe je dat op een boeiende manier doet. De meer dan 450 foto's van de beste macrofotografen zijn daarbij een bron van inspiratie.

De auteurs zijn allen zeer ervaren en bekende macrofotografen: Leon Baas, Arjen Drost, Paul van Hoof, Ron Poot en Jaap Schelvis.

De auteurs bespreken nieuwe en gevestigde technieken en hulpmiddelen om tot optimale resultaten te komen. Veel aandacht gaat uit naar zes verschillende hoofdonderwerpen voor macrofotografie, waarbij de auteurs ingaan op het 'gedrag' van elke groep en hoe daar op in te spelen als fotograaf.

  • Dag- en nachtvlinders
  • Libellen en waterjuffers
  • Reptielen en Amfibieën
  • Flora en mossen
  • Paddenstoelen en schimmels
  • Overige insecten

Andere hoofdstukken gaan over creatieve macrofotografie, ethiek rondom macrofotografie en het boek besluit met een macro fotokalender: wanneer kun je welk onderwerp fotograferen. Uiteraard is het boek rijk geïllustreerd met inspirerende foto's en verhelderende afbeeldingen.

Dit boek is de derde uitgave in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Camera's, Fotografie, Landschap en natuur, Macrofotografie, Vogels en wildlife
Aantal pagina's 168
Uitvoering Hardcover
Auteur Jaap Schelvis
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Birdpix Praktijkboek Macrofotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice