Billingham Hadley Digital - Khaki FibreNyte/Tan
Billingham Hadley Digital - Khaki FibreNyte/Tan
175,00

Billingham Hadley Digital - Khaki FibreNyte/Tan

175,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Hadley Digital - Khaki FibreNyte/Tan

Billingham Hadley Digital Fibrenyte - Met nog meer kwaliteit

Zoek je een compacte kwaliteitstas voor je systeemcamera of kleine DSLR? Zoek niet verder en ga voor de Hadley Digital Fibrenyte. Deze tas van zo'n 22 x 13,5 x 22,5 cm neem je eenvoudig overal mee naartoe. In de Hadley reeks is dit het kleinste model, maar hij biedt dezelfde kwaliteit. Doordat hij van Fibrenyte is gemaakt, ben je ervan verzekerd dat hij water nog beter afstoot en dat hij jarenlang zijn kleur behoudt. Zo blijft je favoriete kleur altijd mooi.

Wil je weten hoe deze tassen worden gemaakt? Klik hier voor meer informatie over het unieke productieproces!

Duurzame reisgezel

Verder zijn alle voordelen van de Digital behouden: deze tas heeft een royaal voorvak en een snelsluiting op de luxe leren strap. Deze strap kun je eenvoudig verstellen als je meer spullen in het voorvak wilt vervoeren. Ook kun je eenvoudig je camera en gear in de verstevigde insert plaatsen. Als je wilt haal je deze insert er razendsnel uit en dan kan de Hadley Digital Fibrenyte gebruikt worden om andere spullen in te vervoeren. Wat je er ook in vervoert, voor regen hoef je niet te vrezen. Het water glijdt zo van het waterafstotende materiaal af. Kortom, de Hadley Digital Fibrenyte is een duurzame reisgezel.

Kenmerken

  • Geschikt voor compact- en systeemcamera's plus een extra objectief
  • Buitenmaat: 22 x 13,5 x 22,5 cm
  • Binnenmaat: 19 x 11 x 18 cm
  • Gemaakt van kleurvast FibreNyte
  • Gewicht: 500 gram
Specificaties
Merk Billingham
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Hadley Digital - Khaki FibreNyte/Tan of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice