Billingham 207 Black Fibreyte/Black
Billingham 207 Black Fibreyte/Black
488,84

Billingham 207 Black Fibreyte/Black

488,84

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham 207 Black Fibreyte/Black

Billingham 207 Black Fibrenyte/Black

De 207 van de Engelse tassenspecialist Billingham is een robuuste cameratas van waterdicht FibreNite met een afwerking van volnerfleer. De 207 biedt voldoende ruimte voor een spiegelreflex- of systeemcamera-uitrusting. Dit is de versie in zwart FibreNite met zwart leren details.

De 207 heeft een waterdichte, voorgevormde hoofdklep en hij is direct herkenbaar als een echte Billingham tas. De tas biedt een ruimte van maar liefst 10 liter waardoor je er heel wat apparatuur in kwijt kunt. Enkele voorbeelden: een professionele uitrusting met een full-frame spiegelreflex, een 70-200/2.8 plus een paar kleinere lenzen en een flitser. Een niet al te grote middenformaatcamera met enkele lenzen kan ook. De indeling is snel aan verschillende configuraties aan te passen. Kortom: ruimte genoeg!

Ruimte voor accessoires

In de twee voorvakken aan de buitenzijde past (bijvoorbeeld) prima een smartphone en een lichtmeter. In de voor- en achtervakken is voldoende ruimte voor accessoires zoals accu's. In het met een ritssluiting afgesloten brede vak aan de achterzijde kun je gebruiksaanwijzingen en andere zaken kwijt.

Slim systeem

Als je de hoofdklep en de rits van het hoofdvak opent wordt de tas wijd opengehouden door het unieke PressTop systeem. De constructie bestaat uit twee stangen van glasvezel en aluminium die de stof automatisch tot een rechthoek vormen na opening van de tas. Hierdoor kun je de apparatuur heel gemakkelijk uit de tas halen. Een mooi voorbeeld van de ontwikkeling en het denkwerk achter de producten van Billingham! De 207 wordt gemaakt van FibreNite, een waterdichte stof met de feel en look van canvas.

Specificaties
  • Capaciteit: 1 full-frame body, 1 70-200/2.8, extra lenzen, flitser
  • Inhoud: 10 liter
  • Afmetingen interieur: 33 x 15 x 22 cm
  • Afmetingen exterieur: 35 x 21 x 30 cm
  • Gewicht: 1,75 kg
Specificaties
Merk Billingham
Type tas Schoudertas
Binnenmaat lengte (cm) 15
Binnenmaat breedte (cm) 33
Binnenmaat hoogte (cm) 22
Lengte 21 cm
Breedte 35 cm
Hoogte 30 cm
Gewicht 1850 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham 207 Black Fibreyte/Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice