Benro Gimbalhead GH2C Carbon
Benro Gimbalhead GH2C Carbon
449,00

Benro Gimbalhead GH2C Carbon

449,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Gimbalhead GH2C Carbon

Benro Gimbalhoofd GH2C

Zet je zware teleobjectief op het Benro GH2C Gimbalhoofd, een soepele schommelkop waarop je ruim 25 kilo aan camera-apparatuur kwijt kan. De statiefkop houdt je telelens stabiel, terwijl je toch snel van positie kunt veranderen. Hierdoor is dit een ideaal statiefhoofd voor fotografen die met een zware telelens bijvoorbeeld vliegende vogels, en bewegende dieren of sporters willen volgen. Het voordeel van het carbon materiaal is dat dit Gimbalhoofd lichter is dan de aluminium versie, en trillingen nog beter gedempt worden. Zo krijgt bewegingsonscherpte geen kans.

Wendbaar

Dankzij de universele schroefaansluiting past dit Gimbalhoofd op de meeste statieven. Met behulp van de meegeleverde Arca Swiss compatibele quick release plaat, zet je de camera met lens snel op de kop, en weer snel eraf. De GH2C is voorzien van een frictiecontrole knop, waarmee je eenvoudig de wrijving kunt aanpassen. Het is ook mogelijk om prachtige panorama-beelden te maken met behulp van de panoramafunctie. Kortom, dit veelzijdige Gimbalhoofd biedt uitkomst voor fotografen die met zware teleobjectieven werken en toch wendbaar willen zijn.


Kenmerken

  • Materiaal: Carbon
  • Gewicht: 1300 gram
  • Maximaal draaggewicht: 25 kg
  • Maat: 24,2 x 8,9 x 24,1cm
  • Schroefdraad: 3/8”
  • Frictie controle knop
  • Inclusief PL-100 snelkoppelingsplaat
Specificaties
Merk Benro
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Draagvermogen (kg) 25
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1.3
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Gimbalhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PL100
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is enigszins groot, maar het werkt zo goed”
Beoordeling door Martijn (geplaatst op 22-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is enigszins groot, maar het werkt zo goed. Voor het pannen van vogels e.d. is het echt fantastisch. Zo krijg je ze tenminste goed op de foto.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Gimbalhead GH2C Carbon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice