Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing
Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing
374,95

Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing

374,95

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 124,98 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing

Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing

Het Benro Master Series Polarisatiefilter is een extreem hoogwaardig polarisatiefilter voor het Benro filtersysteem. Dit filter is voorzien van vlak gepolijst HD-glas voor minder lichtbreking en verlies aan scherpte. Door gebruik van ultradun Schott B270 glas en een dunne ring wordt vignettering geminimaliseerd. Een bijzondere 16-laagse ULCA-coating schakelt flare en chromatische aberratie uit, de transmissie is maar liefst 99% (420-680nm)!Deze versie is voor het 150mm filtersysteem, hij heeft een diamater van 170mm en een hoogwaardige, slijtvaste messing rand.

Vuilafstotend

Door de Japanse polarisatiecoating wordt gepolariseerd licht gereduceerd, waardoor je een vermindering van reflecties en mooiere luchten krijgt. Het glas is krasbestendig waardoor dit filter een lange levensduur heeft. De WMC-coating zorgt ervoor dat water, stof en olie (vingerafdrukken!) afgestoten worden, zodat het filter schoon blijft. Als er toch verontreiniging op het glasoppervlak zit kun je het er zo afvegen. Je plaatst dit filter in het achterste slot van de filterhouder, waarna je het comfortabel vanaf de camerazijde kunt verdraaien. Door de uitgekiende constructie van de filterhouder kun je nog drie extra filters plaatsen.

Benro filtersysteem

Vergeet alles wat je weet over filterhouders en filters van krasgevoelig en breekbaar kunststof, want het Benro filtersysteem is van een geheel andere, professionele orde! Het filtersysteem van Benro bestaat uit filterhouders en lensringen van degelijk aluminium, en vierkante filters die zijn gefabriceerd van extreem hoogwaardig en superglad gepolijst HD-glas (Schott B270). De filters beschikken over een dikte van slechts 2mm en een ULCA-coating waardoor reflecties en chromatische aberratie worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de filters ook voorzien van een bijzondere WMC-coating waardoor het glasoppervlak vuil-, water- en olieafstotende eigenschappen heeft. De filters worden hierdoor veel minder snel vuil en ze zijn eenvoudig te reinigen. De filterhouders en de filters voldoen aan de hoogste professionele eisen en kunnen daardoor ook gebruikt worden voor onder meer filmproducties in broadcast-kwaliteit.

Drie formaten

Benro levert dit filtersysteem in drie formaten: 100mm, 150mm en 170mm. Het 100mm filtersysteem is voor lenzen met een filtermaat van 49 t/m 95, het 150mm systeem is voor ultragroothoeklenzen, zoals de Nikon 14-24mm, de Canon 14mm, de Sigma 12-24mm, de Tamron 15-30mm en de Canon TS-E 17mm. Het 170mm filtersysteem is geschikt voor extreem groothoek zoals de Canon 11-24mm. Je kunt een filtersysteem geschikt maken voor lenzen met een kleinere filtermaat door het gebruik van stepdown-ringen. Je kunt maximaal 3 filters tegelijk in de filterhouder plaatsen en dan is er ook nog steeds plaats voor een (slim) polarisatiefilter, dat je vanaf de achterzijde kunt verdraaien.

Specificaties
Merk Benro
Filtertype Polarisatie
Filtermaat (mm) 150
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Filtersysteem Master Series Polarisatiefilter - 150mm - 170mm messing of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice