Benro Combi Statief C4780TN
Benro Combi Statief C4780TN
549,00

Benro Combi Statief C4780TN

549,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 183,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 18,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Combi Statief C4780TN

Benro Combi Statief C4780TN

Het Benro C4780TN Combi Statief is een carbonfiber statief dat is ontworpen voor fotografen die veelal met zwaarder apparatuur werken. Met een maximaal draagvermogen van 25kg en een meer dan uitstekende stabiliteit is het geen enkel probleem om een professionele DSLR met een lang zoomobjectief op dit statief te gebruiken.

Verstelbaarheid

De hoogte van de Benro C4780TN is eenvoudig te verstellen. De poten zijn te vast te zetten in drie verschillende hoeken en zijn opgebouwd uit vier secties met een stofwerende draaivergrendeling. Ingeklapt is de lengte van het statief slechts 61 centimeter hoog. Eén poot is voorzien van een afneembare rubberen en gewatteerde isolatie, dit maakt het makkelijker om het statief mee te dragen én te gebruiken in koudere omstandigheden.

Stabiliteit

De stabiliteit van het statief wordt, ten opzichte van zijn voorganger, geoptimaliseerd door het gebruik van stevige rubberen voetjes, een verbeterde klemmende vergrendeling van de topplaat, een sterke basis en een extra veiligheidsknop. De topplaat is voorzien van een extra lange haak waaraan u een contragewicht kunt ophangen waardoor het statief nog steviger op zijn poten kan staan. Op de topplaat kunt u een optionele statiefkop monteren.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 14.5
Maximale hoogte (cm) 159
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 159
Ingevouwen lengte (cm) 61
Eigen gewicht statief (kg) 2.7
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Statiefaansluiting 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Combi Statief C4780TN of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice