Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C
Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C
209,00

Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C

209,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 69,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C

Speciaal voor de videofilmer die mobiel wil zijn: de Benro Aero Travel Videostatieven. De Benro Aero 2 Travel Video Statief Kit A1883FS2C is een licht maar toch stevig statief. Ideaal voor camcorders, systeemcamera's en kleine DSLR's. Dus wil je professionele beelden maken maar niet met een lomp videostatief zeulen, kies dan een Benro Aero! Door het compacte ontwerp kan dit statief gemakkelijk worden meegenomen in een koffer, of aan een cameratas. Met een gewicht van minder dan 2kg zul je nauwelijks merken dat je een statief bij je hebt. Met behulp van de clipsluitingen kunnen de aluminium poten van dit statief snel worden verlengd of ingekort. De werkhoogte kan vari?ren van 47cm tot 158cm. En moet je de actie een keer snel volgen? Draai dan een van de poten van het statief en samen met de middenkolom maak je snel een monopod waarmee je heel wendbaar bent. Door de leveling kolom kun je de camera perfect waterpas zetten waardoor je altijd strakke beelden kan maken. Met de degelijke (verwijderbare) S2 Videokop maak je professionele beelden, en worden uiteraard de horizontale pan- en verticale tilt-beweging makkelijk gemaakt. Voor een optimale bescherming tijdens het vervoer wordt deze statiefkit geleverd in een mooie gewatteerde statieftas. Deze set wordt geleverd inclusief een QR4 snelkoppelingsplaat die onder de camera kan worden gemonteerd. Deze snelkoppelingsplaat is ook los leverbaar. Handig als je meer dan een toestel op het statief wil gebruiken.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 47
Maximale hoogte (cm) 158.5
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 134.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.860
Maximaal draagvermogen (kg) 2.5
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties algemeen Voor video, Waterpas statief
Statiefopties balhoofd Waterpas kop
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice