Benro 100mm Filtersysteem Filterkit Landscape - Starter Kit
Benro 100mm Filtersysteem Filterkit Landscape - Starter Kit
289,00

Benro 100mm Filtersysteem Filterkit Landscape - Starter Kit

289,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro 100mm Filtersysteem Filterkit Landscape - Starter Kit

Benro 100mm Filterkit Landscape - Starter Kit

De 100mm Filterkit Landscape Starter Kit is ideaal voor de landschapsfotograaf die elke omstandigheid de baas wil zijn en niet verrast wil worden door extreme lichtomstandigheden. Deze Starter Kit bevat een HF100 filterhouder, een SHDCPL82 polarisatiefilterSlim/82mm, een MAGND4S1015 grijsverloopfilter Soft - 2 stops plus een handig FB100S etui om alles in op te bergen. Let op, de lensring moet nog apart besteld worden!

Benro filtersysteem

Vergeet alles wat je weet over filterhouders en filters van krasgevoelig en breekbaar kunststof, want het Benro filtersysteem is van een geheel andere, professionele orde! Het filtersysteem van Benro bestaat uit filterhouders en lensringen van degelijk aluminium, en vierkante filters die zijn gefabriceerd van extreem hoogwaardig en superglad gepolijst HD-glas (Schott B270). De filters beschikken over een dikte van slechts 2mm en een ULCA-coating waardoor reflecties en chromatische aberratie worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de filters ook voorzien van een bijzondere WMC-coating waardoor het glasoppervlak vuil-, water- en olieafstotende eigenschappen heeft. De filters worden hierdoor veel minder snel vuil en ze zijn eenvoudig te reinigen. De filterhouders en de filters voldoen aan de hoogste professionele eisen en kunnen daardoor ook gebruikt worden voor onder meer filmproducties in broadcast-kwaliteit.

Drie formaten

Benro levert dit filtersysteem in drie formaten: 100mm, 150mm en 170mm. Het 100mm filtersysteem is voor lenzen met een filtermaat van 49 t/m 95, het 150mm systeem is voor ultragroothoeklenzen, zoals de Nikon 14-24mm, de Canon 14mm, de Sigma 12-24mm, de Tamron 15-30mm en de Canon TS-E 17mm. Het 170mm filtersysteem is geschikt voor extreem groothoek zoals de Canon 11-24mm. Je kunt een filtersysteem geschikt maken voor lenzen met een kleinere filtermaat door het gebruik van stepdown-ringen. Je kunt maximaal 3 filters tegelijk in de filterhouder plaatsen en dan is er ook nog steeds plaats voor een (slim) polarisatiefilter, dat je vanaf de achterzijde kunt verdraaien.

Specificaties
Merk Benro
Soort filter Accessoires
Filtertype Grijs (ND)
Filtermaat (mm) 100
Set Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro 100mm Filtersysteem Filterkit Landscape - Starter Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice