Basiscursus Fototechniek in 3 avonden
Basiscursus Fototechniek in 3 avonden
0,00

Basiscursus Fototechniek in 3 avonden

Basiscursus Fototechniek in 3 avonden
31 maart 2020
19:00 - 21:30
31 maart € 99,00
Nog 7 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Basiscursus Fototechniek in 3 avonden

Gewoon goed leren fotograferen!

Drie avonden, met steeds twee weken ertussen om te oefenen. Zo bouw je kennis en vaardigheden mooi op! Je krijgt niet teveel te gelijk voorgeschoteld en je hebt steeds de tijd voor de praktijk. Een heel relaxte, gedegen manier dus om je de basisprincipes van de fotografie helemaal eigen te maken. Zowel de technische als de creatieve kant wordt belicht. Deze cursus is geschikt voor alle cameratypen, mits er voldoende instelmogelijkheden op zitten.

De Basiscursus Fototechniek stap voor stap start op dinsdagavond 19 november. Deelname kost 99 euro. Er zijn maximaal 12 plaatsen dus wees er snel bij!

Zie je er tegenop in één dag met veel info tegelijk te worden overspoeld, kies dan voor deze cursus. In drie cursusdelen krijg je de basics van de fotografie mooi gedoseerd opgediend. Je leert alle belangrijke camera-instellingen te gebruiken en gaat die vervolgens in eigen praktijk gebruiken. Dat kan op je eigen manier, maar om het makkelijker (en duidelijker) te maken geeft de cursusleider ook opdrachten mee. Problemen en vragen die zijn opgekomen kunnen de volgende keer worden behandeld.

Technisch en creatief

In deze cursus wordt ervan uitgegaan dat techniek geen doel op zich is, maar ook een duidelijke bedoeling moet hebben. Daarom is er ook royaal aandacht voor creatieve toepassingen. En dat is typisch iets dat je in je eigen tijd in alle rust het beste kunt oefenen. En dat maakt deze getrapte opbouw, met tussenposen van een week, zo nuttig.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die beter wil gaan fotograferen, ongeacht het gebruikte cameratype. Maar het is wel handig als de camera mogelijkheden biedt sluitertijd en diafragma in te stellen.


Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
31 maart, 14 april, 28 april
Van 19:00 tot 21:30

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Basiscursus Fototechniek in 3 avonden of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice