Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather
Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather
79,00

Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather

79,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather

Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather

De Hand Strap Tight Contour van de befaamde Italiaanse tassenfabrikant Barber Shop is een stijlvolle en handige handriem oftwel strap voor je camera. Met deze met de hand gemaakte strap van premium Italiaans leer houd je jouw kostbare camera veilig en comfortabel vast, zelfs als je geen schouderriem gebruikt. Dit is de zwarte versie.

Je monteert de Hand Strap Tight Contour in de statiefaansluiting en het riemoog bij de ontspanknop. Verstel de strap tot hij perfect om je hand zit, je hebt nu een stevige grip op je camera terwijl je hem elke kant op kunt bewegen. De Barber Shop Hand Strap Tight Contour is net zoals alle producten van Barber Shop handgemaakt in Italië. De strap is gemaakt van hoogwaardig leer dat in de de loop der tijd en door het gebruik alleen maar mooier zal worden!

Specificaties
Merk Barber Shop
Type draagcomfort Handriem
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Nee
Schouderriem Nee
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Barber Shop Hand Strap Tight Contour - Black Leather of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.