Atomos Sumo
Atomos Sumo
2.299,00
2.299,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 766,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 76,26 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Sumo

Recorder en scherm voor 4K en HDR

De Atomos Sumo is een handige combinatie van een groot en nauwkeurig 19 inch aanraakscherm en een ingebouwde HDR-4K recorder. Het SuperAtom IPS touchscreen heeft een resolutie van 1920 x 1200 beeldpunten waardoor het beeld een uitstekende scherpte heeft.

High end recorder

De recorder voorkomt dat je video-opnamen door je video-, systeem- of spiegelreflex-camera worden gecomprimeerd, waarbij veel informatie verloren gaat. Met de Shogun Studio sla je 4K of Full-HD video-opnamen op in 10-bits en in een hoogwaardig opslagformaat, zodat je tijdens het editing proces verzekerd bent van ongecomprimeerde, professionele beelden. De recorder kan 4K in 60 fps en Full-HD zelfs in 240 fps opslaan. In de HDR modus heb je een dynamisch bereik van maar liefst 10 stops, waardoor je veel detail in schaduwen en hoge lichten hebt.

Hoogwaardig scherm

Het ingebouwde scherm van de Sumo heeft een behoorlijk formaat van naar liefst 19 inch en een hoge helderheid van 1200cd/m² waardoor je het beeld ook bij veel omgevingslicht nog kunt zien. Door de resolutie van 1900 x 1200 beeldpunten is het beeld prettig scherp. Je bedient de Sumo handig via het scherm met aanraakfunctionaliteit.

Specificaties
Merk Atomos
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Sumo of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice