Atomos Ninja Inferno
Atomos Ninja Inferno
€ 959,00

Atomos Ninja Inferno

€ 959,00

Binnenkort beschikbaar

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Ninja Inferno

Atomic Ninja Inferno

De Atomic Ninja Inferno is een fantastische externe monitor met ingebouwde recorder waarmee je de beperkingen van jouw filmende spiegelreflex of systeemcamera opheft. De Ninja Inferno is de eerste HDMI monitor/recorder die 4K DCI materiaal accepteert van camera's als de Panasonic GH5/GH4, de Sony FS7/Z100 en de JVC LS300. Door de ondersteuning van de 4096 DCI standaard komt bioscoopkwaliteit binnen het bereik van deze 4K camera's!

De Ninja Inferno is een hoogwaardige monitor met een ingebouwde recorder voor video en audio. De monitor heeft een diagonale maat van 7 inch en een resolutie van 1900 x 1200 beeldpunten. Door de extreem hoge helderheid van maar liefst 1500nit is het scherm bijna viermaal helderder dan conventionele schermen. Hierdoor zie je altijd alle beelddetails zonder storende reflecties, zodat een zichtbeperkende, onhandige zonnekap niet nodig is. De beeldkwaliteit van het scherm is van een hoog niveau, de AtomHDR engine voegt 10-bit processing aan hoge lichten en 12-bit aan schaduwen toe.

X-Rite calibratie

Elke monitor zal na verloop van tijd kleurverschuivingen vertonen, waardoor elke high-end monitor de mogelijkheid heeft om de kleuren te kalibreren. Atomos heeft voor de Inferno een samenwerking aangegaan met X-Rite waardoor de Ninja gecalibreerd kan worden met de X-Rite i1DisplayPro. Je hoeft slecht op het aanraakscherm te drukken om functies op te roepen zoals Focus Peaking, 2:1 en 1:1 zoom, Zebra, False Color, Frame Guides, SMPTE Safe Area, Waveform, RGB Parade en een aanpasbare 3D LUT.

Hoogwaardig geluid

De Ninja Inferno neemt beeld op een extreem hoogwaardige manier op. Het opnemen op de Inferno heeft verschillende voordelen ten opzichte van het opslaan op de geheugenkaart in de camera. Dat laatste kan ook in 4K/60p (zoals bij de Panasonic GH5) maar de Inferno slaat de beelden direct op van de sensor als individuele frames in 4k 60p Apple Pro-Res of Avid DNxHR met 10-bits kleurinformatie en de efficiente 4:2:2 kleurcodering.

HDR

Als professioneel cineast moet je wat betreft techniek en beeldkwaliteit steeds voorop lopen. Op dit moment vragen opdrachtgevers om HDR met 4K/60p en door aanschaf van de Inferno kun je dat leveren. Stel LOG in op je camera en laat de Ninja Inferno het werk doen; het opslaan van geweldig HDR-materiaal waarna je het met vertrouwen kunt editen op een Mac of PC met de Inferno als draagbare grading monitor.

8 geluidskanalen

De Ninja Inferno kan maximaal 8 geluidskanalen van embedded HDMI 2.0 24bit digitale audio opnemen. Hiermee ga je een enorme stap vooruit ten opzichte van de geluidsopname van de camera. Er is ook de mogelijkheid om een optionele 48V stereo XLR kabel aan te sluiten, waarmee je externe microfoons kunt aansluiten en voeden voor een gebalanceerde analoge audio. Het instellen van de geluidsinput en de synchronisatie van beeld en geluid gaat eenvoudig via speciale menu's en meters.

Degelijke behuizing

De Inferno is voorzien van een degelijke behuizing met ingebouwde bepantsering waardoor hij tegen een flinke stoot kan. Je vindt een full size HDMI interface voor 4K/60p en een HDMI output om af te spelen op een viewfinder of een andere monitor. Je kunt twee (Sony L) accu's tegelijk plaatsen, ze zijn 'hot swappable' wat zoveel betekent dat je één exemplaar kunt wisselen zonder dat de opname stopt. Er is een start/stop knop voor bepaalde camera's van Canon, Sony, Panasonic en Nikon.

Laat meer zien
Specificaties
Merk Atomos
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting externe microfoon
Helderheid (cd/m2) 1500
Aansluitingen HDMI, SDI
Type HDMI-aansluiting HDMI A
Diepte 75 mm
Type display Touchscreen, Vast
Resolutie display (pixels) 1920 x 1080
Formaat display (inch) 7.1
Soort Fieldmonitor
Hoogte 127 mm
LUTs Ja
Geheugenkaart 2.5" SSD
Energieverbruik max (Watt) 2.2
Energieverbruik min (Watt) 1.5
Maximaal ingangssignaal (bit) 10
Video compressie Onbekend
Framerate 24p, 25p, 30p, 50p, 60p
Maximale videoresolutie 4096 x 2160 pixels
Gewicht 650 gram
Breedte 214 mm
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Ninja Inferno of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice