Atomos Connect Convert - HDMI to SDI
Atomos Connect Convert - HDMI to SDI
119,00

Atomos Connect Convert - HDMI to SDI

119,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Connect Convert - HDMI to SDI

Gebouwd in een robuuste metalen behuizing, de Atomos Connect Convert | HDMI naar SDI is een handig hulpmiddel voor het converteren van HDMI-signalen naar SDI voor gebruik in uitzendstudio's of met professionele videoapparatuur. De vergrendelbare HDMI-connector zorgt ervoor dat vergrendelde HDMI-kabels niet per ongeluk losraken als er een probleem is.

Vergrendelbare HDMI-aansluiting

Sluit HDMI-apparaten aan met het vertrouwen dat ze stevig vast blijven zitten. Een meegeleverde HDMI-borgplaat wordt in de converter geschroefd, waardoor HDMI-kabels van verschillende afmetingen met een kabelbinder kunnen worden vastgezet.

Vergrendelbare DC-aansluitingen

Net als de SDI- en HDMI-aansluitingen wordt de DC-stroomaansluiting beveiligd met een schroefdraadhuls die de voedingsaansluiting op zijn plaats vergrendelt.

Verwijderbare montagebeugels

Elke converter wordt geleverd in een slanke metalen behuizing met verwijderbare montagebeugels, waardoor flexibele montage-opties voor Broadcast- en ProAV-toepassingen mogelijk zijn.

Dubbele AC/USB-voeding

Afgezien van netvoeding, zijn er opties om de converters via USB van stroom te voorzien, waardoor ze urenlang kunnen werken via eenvoudige powerbanks voor mobiele telefoons of USB-aansluitingen van een tv.

Specificaties
Merk Atomos
Type kabelproduct Kabelaccessoire
Aansluitingen HDMI, SDI
Geschikt voor Video
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Connect Convert - HDMI to SDI of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice