Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black
Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black
124,95

Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black

Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black

De Artisan & Artist Acam 301 Silk/Leather Black Draagriem is gemaakt van een gladde zijde textuur van deze riem is comfortabel voor de nek en zelf bij warm weer zal het niet gaan irriteren. Deze riem is bijna niet kapot te krijgen en zorgt voor een gerust gevoel bij het meedragen van de camera. Artisan & Artist hebben deze klassieke kunst nieuw leven ingeblazen in de vorm van deze camerastraps, die op een traditionele manier worden gefabriceerd. De lengte van de riem kan worden aangepast met losse knopen welke ook zorgt voor een goede en vaste positie van de camera. 

Japanse kunstenaars hebben jarenlang zijde koorden gemaakt van uitzonderlijk sterkte en mooie textuur. Deze zogenaamde Kumihimo kunstenaars zijn over de hele wereld bekend voor het maken van gevlochten banden voor het gebruik bij zwaarden van Samurai.

Artisan & Artist hebben deze klassieke ‘kunst’ nieuw leven ingeblazen in de vorm van deze camerastraps, die op een traditionele manier worden gefabriceerd. De lengte van de riem kan worden aangepast met losse knopen welke ook zorgt voor een goede en vaste positie van de camera.

De gladde zijde textuur van deze riem is comfortabel voor de nek en zelf bij warm weer zal het niet gaan irriteren. Deze riem is bijna niet kapot te krijgen en zorgt voor een gerust gevoel bij het meedragen van de camera.
Gewicht 30 gram

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Halsriem
Geschikt voor Compact camera's, Systeemcamera's
Verstelbaar Nee
Schouderriem Ja
Lengte max (cm) 94
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM 301 silk/leather camera strap black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice