Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes
Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes
12,10

Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes

12,10

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes

Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes

De Allocacoc PowerCube Extended biedt op zeer kundige wijze een oplossing voor een probleem waar de meeste mensen niet bij stilstaan. Bij een standaard stekkerdoos zijn de aansluitingen meestal in een rij geplaatst. Ondanks dat de aansluitingen vervolgens in een hoek van 45 graden zijn gezet, willen bepaalde stekkers er nog wel eens voor zorgen dat de aansluiting er direct naast moeilijk tot niet te gebruiken is. Dit komt vooral veel voor met adapters. Omdat bij de Allocacoc PowerCube de aansluitingen niet naast elkaar zijn geplaatst maar op de zijdes van een kubus hebt u hier geen last van.

Specificaties
Merk Allocacoc
Type kabelproduct Kabel, Kabelaccessoire
Aansluitingen EU 220/230v
Productbeoordelingen
1 reviews
“Handig voor in huis”
Beoordeling door Familie Schoonhoven (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Ik woon met mijn drie tieners en mijn man in een huis waar altijd een te kort is aan stopcontacten. Als wij savonds voor de televisie zitten dan wilt iedereen tegelijkertijd de telefoon opladen. Ik heb vervolgens lang gezocht naar een oplossing voor dit probleem. Toen raadde iemand mij aan om de plek van het stopcontact uit te breiden zodat er meerdere naast elkaar kwamen te zitten. Na dit onderzocht te hebben bleek dit honderden euro's te kosten. Toen heb ik gedacht aan verlengsnoeren, maar daarbij zal ik last hebben van de kabels onder de bank met stofzuigen. Vervolgens kwam ik achter het bestaan van de stopcontactkubus. Deze bleken bijna geen winkels te hebben, dit omdat het niet in veel huishoudens word gebruikt. Uiteindelijk heb ik deze besteld bij cameraland en ik had het pakket met twee dagen in huis.. Goede service!! en ben blij dat ik geen last van kabels heb. Andere huishoudens zou ik dit zeker aanraden.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Allocacoc PowerCube Original Groen voor Extended Cubes of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice