Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding
Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding
269,00

Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

269,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 89,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,92 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding

De CineEye van Accsoon is een compacte wireless video transmitter die videobeeld rechtstreeks streamt naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Op deze manier kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen.

4 externe apparaten wireless verbinden via 5Ghz Wifi-verbinding

Met de CineEye video transmitter is er geen toegewijde ontvanger nodig om het signaal te ontvangen. Het ontvangen van het beeld gaat via een 5Ghz Wifi-verbinding en de CineEye App. Het beeld van de camera kan naar 4 externe apparaten tegelijk worden gestreamd. Dit kunnen IOS en Android apparaten zijn zoals smartphones en tablets. Maar ook een mix van deze apparaten is mogelijk. Een connectie leggen tussen de video transmitter en de ontvangende apparaten met de CineEye app gaat met een 5Ghz-Wifi verbinding. Door alle apparaten hetzelfde wifi-signaal te laten gebruiken wordt er een verbinding gelegd.

De CineEye Video Transmitter streamt de video-opnames met 1080p Full HD-beeldresolutie rechtstreeks naar alle verbonden apparaten. In tegenstelling tot een 2.4Ghz Wifi-verbinding biedt een 5Ghz Wifi-verbinding meer authentieke kanalen waardoor er minder storing zal optreden. Ook treedt er door de snelle verbinding weinig vertraging op tijdens het streamen. Het wifi-signaal dat de CineEye Video Transmitter met haar twee antennes uitzendt, heeft een bereik tot 100 meter in een vrij terrein zonder obstakels.

Video Transmitter voor DSLR en systeemcamera’s

Met een gewicht van 175 gram voegt de CineEye weinig extra draaglast toe aan de camera-setup, maar heeft wel veel waarde voor het verbeteren van het werkproces. De geïntegreerde batterij gaat 4 uur mee en door de vier batterij-indicatie lampjes kun je zien wanneer de batterij leeg dreigt te raken. De CineEye Video Transmitter kan worden gebruikt in combinatie met alle gangbare DLSR’s, systeemcamera’s en met professionele filmcamera’s. Met de bijgeleverde Cold Shoe adapter plaats je de CineEye eenvoudig op je camera. Met een van de 3 verschillende bijgeleverde HDMI-kabels sluit je de video transmitter aan op je camera. Er wordt één HDMI naar Micro HDMI-kabel, één HDMI naar Mini HDMI-kabel en een HDMI naar HDMI-kabel meegeleverd.

Video-opties van de CineEye app

De CineEye app biedt de kijker meerdere opties om het beeld live te manipuleren. Dit zijn opties zoals bijvoorbeeld monochroom beeld, zwart-wit of focus peaking. De belangrijkste optie is de mogelijkheid van het inladen van verschillende LUTS. Met een LUT wijzig je de kleurindeling (color grading) van de live weergave zodat een eventuele opdrachtgever ongeveer het eindresultaat kan beoordelen.Specificaties
Merk Accsoon
Breedte 9 cm
Hoogte 2.1 cm
Diepte 6.3 cm
Gewicht 175 gram
Aansluitingen USB-C
Type display Geen display aanwezig
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Accsoon CineEye VideoTransmitter via 5Ghz Wifi-verbinding of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice