Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter
Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter
679,00

Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter

679,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 226,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 22,52 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter

Accsoon CineEye 2S Pro - Wireless SDI Video Transmitter en receiver

De CineEye 2S Pro van Accsoon bestaat uit een krachtige Transmitter en uitstekende Receiver. De transmitter verzendt het videobeeld via een 2.4GHz+5GHz WiFI Dual-Band verbinding naar de receiver. Deze verbinding kan een afstand van 350m overbruggen en heeft slechts een maximale vertraging van 0.06s. Op de receiver sluit je een externe monitor aan om het videobeeld met audio te kunnen bekijken. Er kunnen maximaal 4 apparaten worden aangesloten op één transmitter. Dit kan bijvoorbeeld vier apparaten zoals een smartphone of tablet zijn, of een combinatie van 2 mobiele apparaten en 2 receivers. Het streamen naar mobiele apparaten heeft een kleiner bereik doordat enkel de 5Ghz wordt gebruikt.

4 externe apparaten wireless verbinden via 5Ghz Wifi-verbinding

Nadat de CineEye 2S Pro Receiver het signaal heeft ontvangen, wordt het beeld en geluid van de camera vervolgens rechtstreeks naar 4 externe apparaten gestreamd. Het ontvangen van het beeld (1080p Full HD-beeldresolutie) op externe apparaten gaat via een 5Ghz Wifi-verbinding en de CineEye App. Dit kunnen IOS en Android apparaten zijn zoals smartphones en tablets. Maar ook een mix van deze apparaten is mogelijk. Een connectie leggen tussen de video transmitter en de ontvangende apparaten met de CineEye app gaat met een 5Ghz-Wifi verbinding. De CineEye 2S Pro heeft een SDI input en ee HDMI input.

Razendsnelle verbinding met 2.4GHz+5GHz Dual-band

Door de combinatie van 2.4Ghz en de 5Ghz Wifi-verbinding kan de transmitter zowel informatie met minimale vertraging overbrengen als een grote afstand overbruggen. Het wifi-signaal dat de CineEye 2S Pro Transmitter met haar vier antennes uitzendt, heeft een bereik tot 350 meter in een vrij terrein zonder obstakels. Ook de Receiver is uitgerust met vier antennes om het signaal op te vangen. De CineEye 2S Pro wordt geleverd met een extra antenne en twee cold shoe/schroefdraad adapters.

Signalen combineren

Met de CineEye 2S Pro kun je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor maken. De betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand smartphone of tablet de opnames meekijken, terwijl de cameraman ongestoord zijn werk kan doen. Het verbinden ‘pairen’ van de transmitter en de receiver gebeurt vrijwel automatisch. Er kunnen verschillende transmitters in dezelfde ruimte worden gebruikt, dit gaat door middel van het instellen van een groep. De transmitter en receivers uit dezelfde groep communiceren met elkaar op hun eigen kanaal. Zo kun je gebruik maken van meerdere transmitter/receiver groepen zonder dat deze signalen elkaar storen.

Laag energieverbruik

De CineEye 2S Pro Transmitter en Receiver hebben allebei een batterijplaat waar je een Sony NP-F550, NP-F750, NF-F970, Hähnel HL-XL581 of Hahnel HL-XL982 accu kunt plaatsen. Deze accu’s worden niet meegeleverd. Een volle NP-F970 batterij gaat 8 uur mee en op het OLED-schermpje kun je de batterij-indicatie aflezen. Daarnaast heeft de CineEye 2S Pro ook een DC input van 7.4V tot 16.8V. Het is mogelijk om tijdens het gebruik van stroomvoorziening te verwisselen door middel van een 'hot swap'. Het energiegebruik van de CineEye 2S Pro is zo minimaal, dat er geen intern koelsysteem zoals een ventilator nodig is. De CineEye 2S Pro kan worden gebruikt in combinatie met alle gangbare DLSR’s en met professionele filmcamera’s.

Video-opties van de CineEye app

De CineEye app biedt de kijker meerdere opties om het beeld live te manipuleren. Dit zijn opties zoals bijvoorbeeld monochroom beeld, zwart-wit of focus peaking. De belangrijkste optie is de mogelijkheid van het inladen van verschillende LUTS. Met een LUT wijzig je de kleurindeling (color grading) van de live weergave zodat een eventuele opdrachtgever ongeveer het eindresultaat kan beoordelen.

Kenmerken van de Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter en Receiver

 • Maakt van elk mobiel apparaat een externe HD-monitor
 • Live meekijken met de cameraman
 • Geschikt voor gangbare DSLR’s en professionele filmcamera’s
 • HDMI en SDI input
 • Maakt gebruik van een 2.4GHz+5GHz WiFI Dual-Band
 • Bereik tot 350 meter (zonder obstructies)
 • Vertraging slechts 0,06 seconde
 • Streamen naar maximaal vier externe apparaten
 • Handige CineEye-app voor meekijken en manipuleren van het beeld
 • Batterijplaat voor Sony NP-F550, NP-F750, NF-F970, Hähnel HL-XL581 of Hahnel HL-XL982
 • Hot swap mogelijk
 • Afmetingen: 125 x 77 x 31 mm
 • Gewicht: 260 gram
Specificaties
Merk Accsoon
Model Accu NP-F550, NP-F750, NP-F970
Aansluitingen HDMI, SDI, USB-C
Type display Vast display
Kanalen 20
Bereik (meter) 366
Bevestigingsopties boven 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Accsoon CineEye 2S Pro Wireless SDI Video Transmitter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice