Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi
Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi
249,00

Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi

249,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 83,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi

Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi

De compacte CineEye 2 Wireless Video Transmitter van Accsoon streamt rechtstreeks videobeeld met audio naar externe apparaten zoals een smartphone of tablet. Met deze transmitter maak je van elk mobiel apparaat een draadloze HD-monitor. Betrokken partijen kunnen zo op een kleine afstand met hun eigen smartphone of tablet met de opnames meekijken.

5Ghz Wifi-verbinding voor 4 externe apparaten

Met de CineEye 2 video transmitter is er geen toegewijde ontvanger nodig om het signaal te ontvangen. Het ontvangen van het beeld gaat via een 5Ghz Wifi-verbinding en de professionele CineEye App. Het beeld van de camera kan naar 4 externe apparaten tegelijk worden gestreamd. Dit kunnen IOS en Android apparaten zijn zoals smartphones en tablets. Maar ook een mix van deze apparaten is mogelijk. Een connectie leggen tussen de video transmitter en de ontvangende apparaten met de CineEye app gaat met een 5Ghz-Wifi verbinding. Door de apparaten hetzelfde wifi-signaal te laten gebruiken wordt er een verbinding gelegd met de transmitter.

De CineEye 2 Video Transmitter streamt de video-opnames met 1080p/60fps Full HD-beeldresolutie rechtstreeks naar alle verbonden apparaten. In tegenstelling tot een 2.4Ghz Wifi-verbinding biedt een 5Ghz Wifi-verbinding meer authentieke kanalen waardoor er minder storing zal optreden. Ook treedt er door de snelle verbinding weinig vertraging op tijdens het streamen. Het wifi-signaal dat de CineEye 2 Video Transmitter met haar twee antennes uitzendt, heeft een bereik tot 150 meter in een vrij terrein zonder obstakels.

Functionaliteiten van de CineEye app

De CineEye app biedt de kijker meerdere opties om het beeld live te manipuleren. Dit zijn gangbare opties zoals bijvoorbeeld monochroom beeld, Histrogram, Waveform, Grids of focus peaking. Een belangrijke optie is de mogelijkheid van het inladen van verschillende LUTS en CDL’s. Met een LUT wijzig je de kleurindeling (color grading) van de live weergave zodat een eventuele opdrachtgever ongeveer het eindresultaat kan beoordelen. De CineEye app is beschikbaar voor zowel IOS als Android-gebruikers. De firmware van de CineEye 2 is ook via de app te updaten als er een nieuwe versie beschikbaar is.

Video Transmitter voor DSLR en systeemcamera’s

Met een gewicht van 185 gram (zonder batterij) voegt de CineEye 2 weinig extra draaglast toe aan de camera-setup, maar heeft wel veel waarde voor het verbeteren van het werkproces. Het 1.3 inch OLED scherm van de Transmitter heeft een hoog contrast met een begrijpbare Interface waardoor je gemakkelijk de status van de transmitter kan aflezen. In de aluminium behuizing van de CineEye 2 zitten twee HDMI poorten; 1x HDMI IN en 1x HDMI OUT. Door de ondersteuning van HDMI Loop Out wordt het mogelijk om andere apparaten zoals monitors, recorders en livestream apparatuur aan de CineEye 2 te koppelen.

Laag energieverbruik

De Transmitter is uitgerust met een batterijplaat waar je een Sony NP-F550, NP-F750, NF-F970, Hähnel HL-XL581 of Hahnel HL-XL982 accu kunt plaatsen. De CineEye 2 verbruikt bij normaal gebruik 3.5W. Deze accu’s zijn los verkrijgbaar. Daarnaast heeft de CineEye 2 ook een DC input van 7.4V tot 16.8V. Het is mogelijk om tijdens het gebruik van stroomvoorziening te verwisselen door middel van een 'hot swap'. Het energiegebruik van de CineEye 2 is zo minimaal, dat er geen intern koelsysteem zoals een ventilator nodig is. Hierdoor voorkom je monotoon gebrom op je audiotrack.

De CineEye 2 Video Transmitter kan worden gebruikt in combinatie met alle gangbare DLSR’s, systeemcamera’s en met professionele filmcamera’s. Met de bijgeleverde Cold Shoe adapter plaats je de CineEye 2 eenvoudig op je camera.

Kenmerken van de Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi

 • Draadloze video-transmitter
 • Streamt beeld rechtstreeks naar maximaal vier apparaten tegelijk
 • HDMI- en SDI-input
 • Compatibel met alle gangbare spiegelreflex- en systeemcamera’s en professionele filmcamera's
 • Verbinden via CineEye-app en 5Ghz WiFi-verbinding
 • Maximaal bereik: 150 meter
 • Full HD video-overdracht
 • Voeding: NP-F accu (niet meegeleverd)
 • Gewicht: 213 gram
 • Afmetingen: 108 x 30 x 69 mm

In de doos

 • Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi
 • Cold shoe adapter
Specificaties
Merk Accsoon
Model Accu NP-F550, NP-F750, NP-F970
Aansluitingen HDMI, SDI, USB-C
Type display Vast display
Kanalen 20
Bereik (meter) 150
Bevestigingsopties boven 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Accsoon CineEye 2 Wireless Video Transmitter via 5Ghz WiFi of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice