405 Photogear YY1601 Productfoto Set
405 Photogear YY1601 Productfoto Set

Normale prijs: 129,95

Special Price 59,95

405 Photogear YY1601 Productfoto Set

Normale prijs: 129,95

Special Price 59,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving 405 Photogear YY1601 Productfoto Set

Complete productfotografie set

Indien je ietwat hogere eisen stelt bij het fotograferen van producten, maar niet meteen een volledige studio wilt opbouwen in jouw huiskamer, is deze set een interessante optie. Klein en compact, maar toch prestaties van hoog formaat. Dit komt door de hoge lichtopbrengst dankzij de continue verlichting van de lampen met een vermogen van 25W en een kleurtemperatuur van 5400K. Beide lampen staan op compacte statieven en kunnen gemakkelijk gepositioneerd worden voor de beste verlichting van de studio.

Met deze set maak je mooi belichte foto's van producten voor bijvoorbeeld een webshop. Door het witte doek van de lichttent wordt het licht mooi verdeeld en schaduwen worden gereduceerd. Hierdoor ontstaan er geen spiegelingen in reflecterende voorwerpen, zoals glaswerk.

Fraaie lichtverdeling

De speciale lampen geven een mooie lichtverdeling en zo beschik je - bij slechts een kleine investering - over een goede set voor de beginnende studiofotograaf. Aangezien de digitale camera's over een witbalansinstelling beschikken is de set geschikt voor video, kleuren- en zwart/wit fotografie. De set is verpakt in een full color doos. Er worden achtergronddoeken in vier kleuren meegeleverd, zo heb je voor elke toepassing de juiste achtergrond.

In de set

  • 2 lampkoppen met reflector
  • 2 statieven
  • 2 spiraal lampen 25 watt 5400K
  • 1 opnametent 45x45 cm
  • 4 x Achtergronddoek (wit, blauw, rood, zwart)
Specificaties
Merk 405 Photogear
Hoogte 45 cm
Lengte 45 cm
Breedte 45 cm
Verlichting ingebouwd Nee
Verlichting meegeleverd Ja
Regelbare verlichting Nee
Vorm productfotografie Tent
Set Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over 405 Photogear YY1601 Productfoto Set of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice