405 Photogear Flashbounce voor Canon 420EX
405 Photogear Flashbounce voor Canon 420EX
22,00

405 Photogear Flashbounce voor Canon 420EX

22,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving 405 Photogear Flashbounce voor Canon 420EX

405 Photogear Flashbounce voor Canon 420 EX

Makkelijk en eenvoudig

Veel betere flitsfoto's, dat is wat de omni bounce u biedt. Géén slagschaduw, zacht flitslicht en niet meer die harde foto's die u gewend bent bij het flitsen. Dit unieke product is zonder klittenband o.i.d., direct en eenvoudig op de flitser te bevestigen en ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Unieke constructie

Vanwege de unieke constructie is de omnibounce te gebruiken bij objectieven vanaf een brandpunt van 15 mm. Indien u de kop van de flitser omhoog zet wordt het flitslicht van alle kanten gereflecteerd om het onderwerp, waardoor slagschaduwen worden voorkomen.

Verzacht licht

Tevens wordt het directe flitslicht mooi verzacht waardoor details in lichte partijen worden behouden en huidtinten realistisch worden weergegeven, iets dat bij flitslicht zonder omnibounce problematisch is. De omnibounce is wellicht het beste accessoire dat u ooit heeft toegevoegd aan uw apparatuur.

Specificaties
Merk 405 Photogear
Reportageflitser accessoire Omnibounce
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over 405 Photogear Flashbounce voor Canon 420EX of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice