Gratis verzending vanaf 20 euro
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe & tweedehands producten

Redged Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie

(Prijs incl. BTW) EUR23,00
Direct leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis. Gratis retourneren.
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
23,00
  Volledige garantie
  Deskundig personeel
  Meer dan 1.000 reviews
  Grote fysieke winkel
webshopkeurmerk

RB-6939 Quick Release Plate

De RB-6939 is de snelkoppeladapter die wordt geleverd bij de RWC-2 en RWC-3 gimbal heads. Hij is als accessoire leverbaar om onder extra camera's of objectieven te plaatsen. De RB-6939 maakt deel uit van het B-serie snelkoppelsysteem. Hij past in elke B-serie kop.

B-serie snelkoppeling

Het B-serie snelkoppelsysteem geeft een buitengewoon sterke en spelingvrije koppeling tussen camera en kop. Door de twee diagonale aandrukvlakken wordt de cameraplaat optimaal vastgezet. Uitgebreide omschrijving

Combinatie pakketten = extra voordeel!

10 % korting op de accessoires
1
€ 46,00 / € 43,70 (€ 2,30 voordeel)
Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie
Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie
1 x
Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie
Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie
Quick view

Algemene informatie over de Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie

RB-6939 Quick Release Plate

De RB-6939 is de snelkoppeladapter die wordt geleverd bij de RWC-2 en RWC-3 gimbal heads. Hij is als accessoire leverbaar om onder extra camera's of objectieven te plaatsen. De RB-6939 maakt deel uit van het B-serie snelkoppelsysteem. Hij past in elke B-serie kop.

B-serie snelkoppeling

Het B-serie snelkoppelsysteem geeft een buitengewoon sterke en spelingvrije koppeling tussen camera en kop. Door de twee diagonale aandrukvlakken wordt de cameraplaat optimaal vastgezet.

Product specificaties Reserveplaat RB-6939 Quick Release Plate (69x39mm) B-serie

Specificaties Omschrijving
ervaring Pro/Semi-Pro. Starter. Gevorderde.
verzekering Nee
soort Snelkoppelingen

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

Alan Frijns

snelle levering, nette service, oplossingsgericht

Zeer goed geholpen door een mederwerker van Cameraland.nl toen een product (gimbal) niet goed functioneerde. Door een defect (remote die geen verbinding kreeg) en onduidelijke instructies van de fabrikant, heeft Cameraland de gimbal nadat er uiteindelijk geen oplossing gevonden werd, retour genomen. Wat mij betreft een klantgerichte en betrouwbare (web)winkel.
johan van iseghem

ruim assortiment aan eerlijke prijzen, daarnaast snelle levering

Toevallig op de website van CameraLand terechtgekomen omdat ik een specifieke scanner zocht. Een mooi en uitgebreid aanbod van toestellen en accessoires. Zeer professioneel en bekwame medewerkers. Ook de verzending naar Belgie verliep uitstekend en snel. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen in de Benelux (geen gelijke in Belgie)...
Bert Volkers

Snelcursus camera-instellingen 1 avond

Goede cursus voor kleine groep van 6 cursisten. Iedereen had weer een andere camera maar naast de algemene cursus was er ook ruim de tijd om in te gaan op ieders vragen over instellingen op de eigen camera. Ik heb tijdens mijn vakantie veel leukere foto's kunnen maken dank zij deze cursus.
bert postma10-08-2016

aankoop lens

zaterdag bij een voetbalwedstrijd van mijn club(ik ben clubfotograaf en verslaggever) viel mijn camera van de koffer en daar kon de lens niet tegen (70-300). Camera gelukkig geen schade.Balen natuurlijk. Thuisgekomen het internet op. Gebruikte camera's.Ik kwam direct op Cameraland uit. De zelfde lens snel gevonden.Tamron/Nikon met lichte gebruikssporen). Ik maakte een betalingsfout, maar ondanks dat had ik dinsdag de lens in huis. Gebruikerssporen heb ik niet ontdekt. Als nieuw en perfect werkend. Voor een mooi prijsje. Na het balen weer een blije fotograaf en na dit eerste contact met Cameraland heeft U er weer een supporter bij. Ook het betalingsfoutje van mij heeft U via mail en telefonisch contact perfect opgelost.
Iwan31-05-2016

Olympus Pen EP-3 (Tweedehands)

Een tweedehandse Olympus Pen EP-3 (met garantie) aangeschaft via Cameraland, volgens de site had de camera een 2 sterren waardering. De camera en lens besteld via de website en met iDeal betaald. Pakket werd de volgende dag geleverd en was goed ingepakt. De staat van de camera en lens was boven verwachting. Ik kon uiteindelijk via een kennis een andere mft lens overnemen waardoor de aangeschafte lens overbodig is geworden, de lens viel nog binnen de 14 dagen bij Cameraland en ik kon de lens volgens de retour procedures indienen. Geld werd na enkele werkdagen terug op mijn rekening gestort. Uiteindelijk een goede ervaring gekregen van Cameraland en kan deze winkel van harte aanbevelen.
Meer reviews (2)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top