Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Ontvang €150,- cashback na aankoop van een Zeiss Touit objectief


Tussen 1 november 2013 en 1 februari 2014 kunt u profiteren van €150,- cashback bij aankoop van een Zeiss Touit objectief. De 1.8/32 en EISA Award winnende 2.8/12 zijn aanzienlijk kleiner en lichter dan vergelijkbare SLR-objectieven. In combinatie met spiegelloze systeemcamera's met Fuji X- of Sony E-mount heeft de fotograaf dus een zeer lichte en compacte uitrusting waarmee deze overal en altijd foto's van uitstekende kwaliteit kan maken.

Actiemodellen:


Carl Zeiss 32/1.8 Touit

Carl Zeiss 12/2.8 Touit

Hoe werkt deze actie?


Om voor de €150,- cashback in aanmerking te komen, dient u op of tussen 1 november 2013 en 31 januari 2014 een nieuw Zeiss Touit objectief van het type Touit 2.8/12 of Touit 1.8/32 te kopen en het online aanvraagformulier (beschikbaar via www.transcontinenta.nl/promoties) volledig en naar waarheid in te vullen, te printen en samen met de originele streepjescode van de verpakking en een kopie van uw aankoopnota of kassabon met vermelding van aankoopdatum te sturen aan:


Zeiss Touit cashback actie
Postbus 160
3640 AD Mijdrecht
(voldoende frankeren)


Uw inzending dient voor 15 februari 2014 door Transcontinenta te zijn ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Carl Zeiss TouitZeiss Touit objectieven bieden een uitstekende beeldkwaliteit doordat ze vrijwel reflectievrij zijn dankzij de Carl Zeiss T antireflectiecoating. De vrijwel cirkelvormige diafragma-opening met 9 diafragma-lamellen zorgt daarnaast voor een uiterst harmonische bokeh. De Zeiss Touit objectieven zijn volledig compatibel met alle Sony NEX- en Fujifilm X-camerafuncties. De Zeiss Touit 2.8/12mm is het enige vastebrandpuntobjectief ter wereld met deze extreme beeldhoek voor APS-C sensoren. Met een buitengewone beeldkwaliteit en een minimaal gewicht wordt het maken van groothoekfoto´s nog aantrekkelijker. De ZeissTouit 1.8/32mm is een compact objectief met standaard brandpuntafstand en waarmee je met het grootste gemak bijzondere momenten spontaan en in perfecte beeldkwaliteit kunt vastleggen. De lensconstructie is die van een Planar met 8 lenselementen in 5 groepen. Bij elk Zeiss Touit objectief wordt de bijpassende zonnekap standaard meegeleverd. Deze Zeiss Touit objectieven nu tijdelijk met € 150,- cashback indien gekocht voor 1 februari 2014.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top