Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

HDR (High Dynamic Range) is een handige en inspirerende techniek, waarin je lekker creatief met toonwaarden kunt spelen. Voor subtiele correcties om je foto te optimaliseren, voor lichte ingrepen om een intrigerend effect te bereiken, of voor zware vervreemdingen met een surrealstisch effect. Michiel Buijse heeft zich deze technieken helemaal eigen gemaakt en gaat de deelnemers stap voor stap door de bewerkingsfasen en opties begeleiden. Wie op z'n website kijkt raakt behoorlijk onder de indruk!

Photomatix

Michiel gebruikt bij de workshop Photomatix Pro, het meest populaire HDR-programma van dit moment. Het is te gebruiken als plugin in Photoshop, Lightroom en Aperture. Het kan echter ook als zelfstandig programma worden gebruikt. Het is niet noodzakelijk deze software vooraf aan te schaffen. Je kunt met een volledig functionele proefversie werken zolang je wilt. Je betaalt online voor een volledig werkende versie € 99,- (Photomatix Pro) of € 39,- (Photomatix Essentials).
Na aanmelding voor de workshop ontvang je alle info over het downloaden van Photomatix en welke versie je kunt gebruiken. Bij de workshop werk je op je eigen laptop.

Locatie en kosten

De workshop wordt gehouden op onze cursuslocatie Sluispolder in Alkmaar en duurt van 10.30 tot circa 16.30 uur. Deelname kost €  89,-. inclusief prima verzorgde lunch, kofiie, thee, fris. Meld je aan op susanna@cameraland.nl, dan ontvang je nadere info.


Deze workshop is volgeboekt

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top