Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken


Tamron SP 150-600mm promotie


Bij aankoop van een Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD voor Canon, Nikon of Sony ontvangt u een voucher voor een halfjaarabonnement op natuurfotopassie. De voucher voor dit gratis abonnement vindt u in de doos van dit nieuwe Tamron objectief.


Tamron SP 150-600mm


Dit nieuwe Tamron ultra-telezoom versterkt de creatieve mogelijkheden van tele-opnamen voor serieuze fotografen, met name voor diegene die zich met natuur-, vogel-, wild- of sportfotografie bezig houden. De Tarmon SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD combineert een aantal opmerkelijke kenmerken: Tamron VC beeldstabilisatie, Tamron USD, digitale 'focus limiter', state-of-the-art Tamron eBand Coating en een stijlvolle en exclusieve nieuwe afwerking van de behuizing.


Natuurfotopassie brengt natuur en fotografie samen


In het magazine natuurfotopassie komen natuur en fotografie samen. Dit tweemaandelijks magazine zit vol met inspirerende verhalen over de natuur en het fotograferen van natuur. Bekende en minder bekende fotografen, veelal uit eigen land maar ook daarbuiten, vertellen in natuurfotopassie over hun ervaring en fascinatie met natuur en fotografie.

In natuurfotopassie leest u over indringende dierportretten, adembenemende natuurgebieden, bijzondere natuurfenomenen, aangevuld met cultuur en praktische informatie. Elk 100 pagina's dikke magazine laat de natuurliefhebber nog meer genieten van de natuur en fotografie.
Voor meer informatie: www.natuurfotopassie.nl


Actievoorwaarden


De promotie met een gratis halfjaarabonnement op natuurfotopassie bij de Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD loopt van 1 februari 2014 tot en met 30 juni 2014. U vindt bij aankoop van een Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD binnen de actieperiode een voucher in de doos van het objectief. Om uw gratis abonnement te ontvangen dient u de originele, volledig ingevulde, voucher op te sturen. Zodra natuurfotopassie uw voucher heeft ontvangen gaat uw abonnement van start met de eerstvolgende uitgave van natuurfotopassie. U ontvangt het magazine direct van natuurfotopassie en deze stopt automatisch na een half jaar. Er zijn verder uiteraard geen verplichtingen van uw zijde van toepassing. Wij wensen u uiteraard veel Tamron inspiratie en natuurfotopassie leesplezier.


Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top