Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Olympus Touch & Try


Olympus Touch & Try - 22 maart


Dit belooft een geweldige dag te worden met volop aandacht voor de Olympus OM-D systeemcamera's. Dit evenement vindt plaats op de Golfbaan Sluispolder, een prachtig ruim en groen gebied in de omgeving van Alkmaar. Let op: Deelname is beperkt!


Klik hier om je aan te melden


Het programma


  • 13:15 - 13:30 Aankomst/ontvangst
  • 13:30 - 14:15 Presentatie OM-D line-up door medewerkers van Olympus
  • 14:15 - 15:00 Presentatie Portfolio Brendan de Clercq
  • 15:00 - 17:00 Touch & Try + model shoot

Presentatie OM-D line-up


De dag start met een Olympus presentatie van de volledige line-up van de OM-D systeemcamera's. Alle camera's zullen de revue passeren en er wordt tekst en uitleg gegeven over de mogelijkheden en verschillen in de diverse modellen.

De Olympus OM-D systeemcamera's zijn zo goed, betrouwbaar en veelzijdig, dat ze als volwaardige vervangers kunnen worden gezien voor grote (semi)professionele reflexcamera's. Ze zijn extreem goed beschermd tegen spatwater (het eerste model is ooit ten doop gehouden door er champagne overheen te gieten), en ze zijn zeer solide gebouwd. De OM-D maakt nieuwe manieren van fotograferen mogelijk. Of je nu via de zoeker fotografeert of via het uitklapbare lcd-scherm, de scherpstelling blijft even snel en alert. Bovendien heb je altijd een preview van de foto die je maakt en heb je altijd een perfect visuele controle van je scherptediepte tot je beschikking. En kijk dan eens hoe compact en handzaam die camera's zijn!


Presentatie portfolio Brendan de Clercq


Brendan de Clercq is een professionele portretotograaf met een zeer fraaie en herkenbare stijl:

"Mijn werk kenmerkt zich door krachtig beeld met een duidelijke emotie. Mensen die de foto/kunstwerk zien moeten geraakt worden, dat is voor mij een groot compliment."


Als ambassadeur van Olympus fotografeert hij met een Olympus OMD-M1 en de Olympus PEN en is hij als geen ander in staat om de mogelijkheden van deze camera's te laten zien:

"In eerste instantie viel ik voor het fraaie uiterlijk, maar toen ik ontdekte wat voor prachtige kwaliteit foto's ik ermee maakte, was de liefde compleet. de camera is gebruiksvriendelijk, en door het kleine formaat en het lage gewicht is hij heel comfortabel."Touch & Try + model shoot


Aansluitend is er een leerzame workshop met de Olympus OM-D van Brendan en een model in een studio setting. Uiteraard zijn er voor alle deelnemers voldoende camera's en lenzen om te proberen. Je hebt dus niet alleen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de Olympus systeemcamera's, maar je krijgt ook nog eens de unieke kans om kennis en ervaring op te doen in een studio met een professionele fotograaf.Cash for your Camera


Heb je nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Tijdens het evenement is er een taxateur van Cameraland aanwezig om direct een marktconform bod te doen op de in te ruilen apparatuur.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top