Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Gratis Olympus LG-1 Macroverlichting

De Olympus Tough TG-4 is de ultieme compact camera met ongelofelijke robuustheid en beeldkwaliteit. Olympus heeft nu een geweldige actie waarmee je de mogelijkheid krijgt om spectaculaire macro-opnames met jouw Tough TG-4 te maken. Als je in de u in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2015 een Olympus Tough TG-4 compact camera koopt, ontvang je namelijk een gratis LG-1 hulplicht!


LG-1 Macroverlichting

Wanneer je close-ups wilt maken met een camera met verwisselbare lenzen, kun je een ringflitser rond de lens gebruiken om hinderlijke schaduwvormingen rond het voorwerp te voorkomen. Hetzelfde effect kun je bereiken met het LED-hulplicht. Het LED-hulplicht (LG-1) kan worden aangesloten op de lens van de TG-1, TG-2, TG-3 en TG-4, en gebruikt het ingebouwde LED-licht om het voorwerp gelijkmatig te belichten - en daarmee staat de TG garant voor geweldige macro-opnamen.

  • Zorgt voor een gelijkmatige belichting van macrovoorwerpen
  • Voorkomt cameraschaduw
  • Snelle en gemakkelijke bevestiging


Hoe werkt deze actie?

Om mee te doen aan deze actie dien je dit formulier volledig in te vullen en op te sturen, samen met de volgende informatie:

  • Een kopie van het aankoopbewijs,
  • De originele uitgeknipte streepjescode van de camera-verpakking (kopiëen worden niet geaccepteerd).

Hierna moet het formulier opgestuurd worden naar:

TG-4 promotie
Antwoordnummer 19038
2300 VD Leiden
(postzegel is niet nodig)

Na ontvangst van het formulier wordt het LG-1 hulplicht binnen 6 weken thuisgestuurd. De aanvraag moet vóór 15 januari 2016 door Olympus Nederland zijn ontvangen.


Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top