Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Olympus Sneak Preview Day = VOL


Zaterdag 8 november organiseert Cameraland samen met Olympus de Sneak Preview Day. Het belooft een zeer interessante dag vol inspiratie te worden die je als Olympus liefhebber zeker niet wilt missen!
Update 7 november 2014: Deze workshop is inmiddels volgeboekt. Wij wensen de deelnemers veel plezier zaterdag 8 november a.s.


De workshop duurt van 13:00 tot 17:00 en vindt plaats in de showroom van Redged op industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar. Speciale gast is Olympus ambassadeur en fashion fotograaf Brendan de Clerq die samen met een model een demonstratie zal geven van de uitgebreide mogelijkheden van de Olympus OM-D E-M1 en hierbij diverse tips en uitleg zal geven.


  • Uitleg over de OM-D E-M1 firmware 2.0 met alle nieuwe features
  • Uitleg over de nieuwe Olympus Capture tethering software.
  • Preview van de m.Zuiko 40-150 f/2.8 en mogelijkheid deze zelf te testen
  • Presentatie Portfolio model & fashion van Brendan de Clercq
  • Updaten van de E-M1 camera’s van alle aanwezige deelnemers
  • 25% korting op alle Redged en Clik Elite produkten

Deze dag zal ook de nieuwe Olympus m.Zuiko 40-150 f/2.8 PRO worden gepresenteerd en krijgt je de kans dit mooie Pro objectief eens aandachtig te bekijken en te testen. Met een premium metalen constructie en een verscheidenheid aan gespecialiseerde lenselementen, zal de M.Zuiko Digital 40-150mm f/2.8 ED PRO lens van Olympus Micro Four Thirds gebruikers voorzien van een compacte maar toch duurzaam en scherpe telezoomlens.


25% korting op Redged & Clik Elite

Redged is een Nederlands statievenmerk dat de afgelopen jaren flink aan de weg heeft getimmerd. Met een zeer complete lijn van statieven, balhoofden, monopods en videokoppen in diverse materialen en prijsklassen, heeft Redged voor ieder wat wils. Van zeer stabiele titanium statieven voor studiogebruik tot extreem lichte en compacte carbon statieven voor de actieve buitenfotograaf, er is altijd wel een geschikt model voor jouw specifieke toepassing.

Clik Elite is een Amerikaans tassenmerk dat zich richt op de actieve buitenfotograaf die behoefte heeft aan een extreem duurzame en lichtgewicht high-end fototas. De tassen van Clik Elite zijn ontworpen voor en door fotografen en dat zie je direct terug aan de features en de kwaliteit. Ook bij Clik Elite zie je een complete lijn tassen voor diverse toepasssingen, van compacte rugzakken voor korte uitstapjes tot grote rugzakken voor een lange reizen.

Tijdens de Olympus Sneak Preview Day kun je profiteren van 25% op alle Redged en Clik Elite producten!


Aanmelden Olympus Sneak Preview Day

Ben jij in het bezit van een Olympus Om-D E-M1 of een enthousiaste Olympus liefhebber? Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en meld je direct aan! Stuur een mail naar cursus@cameraland.nl en vermeld hierin duidelijk jouw naam en telefoonnummer.


Waar en wanneer

Group Elite BV
Fluorietweg 21A
1812 RR ALKMAAR

Zaterdag 8 november
13:00 tot 17:00

Heb je nog vragen of opmerkingen?
stuur dan een e-mail naar cursus@cameraland.nl
of neem contact op via 072-5153910.

 

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top