Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop? Als het product niet aan uw wensen voldoet, of u wilt toch liever een ander product of oplossing, neemt u even contact met ons op. Wij overleggen dan met u wat de beste manier is om het product om te ruilen.

Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is het meest eenvoudig. U wordt persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een vervangend product of oplossing en u kunt het eventuele verschil in prijs direct afrekenen. Neem bij het ruilen altijd uw aankoopbewijs mee.

Ruilen per post

Om een product per post te ruilen of te retourneren klikt u op de link onder aan deze pagina. Er verschijnt dan een formulier welke u kunt invullen en opsturen. Hierna ontvangt u binnen 1 werkdag een reactie van ons met verdere instructies voor de retourzending.

Ruilen of retourneren van een internetbestelling

Bij online aankopen heeft u recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen. U heeft dus 14 kalenderdagen de tijd om het pakket - zonder opgave van redenen - terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde produkten. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Op deze pagina leest u meer over Herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht klikt u op de link onderaan deze pagina. U ontvangt dan binnen 1 werkdag van ons een email met verdere instructies voor het retour zenden.

Kosten ruilen of retourneren

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen er standaard geen kosten van terugzending voor uw rekening. Enkel wanneer u ervoor kiest om het product weer bij u thuis te laten afhalen zullen wij u hiervoor €5,95 in rekening brengen.

Klik hier voor retourformulier.
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top