Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Sinterklaas Deals: Tot 80% korting!
Categorieën
Merken

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop? Als het product niet aan uw wensen voldoet, of u wilt toch liever een ander product of oplossing, neemt u even contact met ons op. Wij overleggen dan met u wat de beste manier is om het product om te ruilen.

Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is het meest eenvoudig. U wordt persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een vervangend product of oplossing en u kunt het eventuele verschil in prijs direct afrekenen. Neem bij het ruilen altijd uw aankoopbewijs mee.

Ruilen per post

Om een product per post te ruilen of te retourneren klikt u op de link onder aan deze pagina. Er verschijnt dan een formulier welke u kunt invullen en opsturen. Hierna ontvangt u binnen 1 werkdag een reactie van ons met verdere instructies voor de retourzending.

Ruilen of retourneren van een internetbestelling

Bij online aankopen heeft u recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen. U heeft dus 14 kalenderdagen de tijd om het pakket - zonder opgave van redenen - terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde produkten. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Op deze pagina leest u meer over Herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht klikt u op de link onderaan deze pagina. U ontvangt dan binnen 1 werkdag van ons een email met verdere instructies voor het retour zenden.

Kosten ruilen of retourneren

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen er standaard geen kosten van terugzending voor uw rekening. Enkel wanneer u ervoor kiest om het product weer bij u thuis te laten afhalen zullen wij u hiervoor €5,95 in rekening brengen.

Klik hier voor retourformulier.
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top