Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Olympus heeft haar nieuwe vlaggenschip gelanceerd: de OM-D E-M1. Een optimale combinatie tussen beeldkwaliteit en handzaamheid, ontworpen voor gebruik in iedere situatie. Tijdens de Introductie Workshop kunt u met experts van Olympus en Cameraland alle mogelijkheden van deze fantastische camera leren kennen. Meer informatie volgt.


Deze introductie vindt plaats op zaterdag 26 oktober tussen 13:00 en 16:00 in onze winkel in Alkmaar.

E-M1: Het hele pakket verpakt in een perfect formaat!


De nieuwe E-M1 geeft u meer vrijheid om de opnamen te maken die u wilt, met de optimale beeldkwaliteit waar u op rekent. De nieuwe E-M1 is de meest geavanceerde compacte systeemcamera die ooit is gemaakt. Hij is vervaardigd volgens de Micro Four Thirds-norm en wordt geleverd met geavanceerde technologieën, zoals de verbeterde Live MOS sensor en de TruePic VII beeldprocessor, DUAL FAST autofocus (een wereldpremière!) en uitgebreide mogelijkheden voor WiFi-besturing via uw smartphone. Alles in deze camera staat garant voor buitengewone beeldkwaliteit en prestaties, waarmee de OM-D-serie op een heel nieuw niveau komt te staan. Deze superioriteit gaat hand in hand met een behuizingsontwerp van perfecte afmetingen met een draagbaar gewicht. Alles bij elkaar overtreft hij D-SLR camera´s zowel qua formaat als qua beeldkwaliteit.


De compacte systeemcamera met ´s werelds meest geavanceerde objectievensysteem.


Met keus uit 65 verschillende objectieven heeft u met de E-M1 alle lenzen tot uw beschikking die u ooit nodig zou kunnen hebben. Deze verbluffende veelzijdigheid is te danken aan de uitgebreide compatibiliteit van deze next-generation OM-D, die behalve alle Micro Four Thirds-objectieven nu ook alle Four Thirds-lenzen omvat*. Maar het is niet alleen het aantal lenzen dat zo indrukwekkend is. Dankzij het DUAL FAST autofocussysteem, dat Phase Detection AF aanvult met Contrast AF voor extreem snelle beeldvastlegging van ongelooflijke kwaliteit, is de E-M1 in staat om het beste uit ieder objectief te halen.


*Voor het gebruik van Four Third-lenzen is de MMF-3 adapter vereist.


De nieuwe E-M1 zit boordevol doordachte technologie waar u van op aan kunt.


De eersteklas technologieën van de OM-D zijn nog verder geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de nieuwe E-M1 uitzonderlijk betrouwbaar is - voor prestaties en beeldkwaliteit waar u altijd van op aan kunt. De beeldkwaliteit is een stapje verbeterd - voor de levendige resultaten die u verwacht. De WiFi-mogelijkheden zijn verder uitgebreid, zodat u nu via uw smartphone meer creatieve controle heeft dan ooit tevoren. De precisie van een van de snelste autofocussystemen op de markt is aangescherpt en ´s werelds meest geavanceerde 5-assige beeldstabilisatie nog intelligenter gemaakt - zodat elke foto en elk filmpje dat u schiet zo scherp mogelijk is. En de elektronische zoeker biedt een groter beeld en meer creatieve opties - voor meer nauwkeurigheid bij alles wat u vastlegt.


Wi-Fi op je camera

Beeldkwaliteit. Briljant in ieder opzicht.


De E-M1 levert de beste beeldkwaliteit die Olympus ooit heeft geproduceerd. Ondersteund door de vlijmscherpe beeldvorming van het Micro Four Thirds en Four Thirds objectievensysteem is de E-M1 uitgerust met een Live MOS beeldsensor en de TruePic VII beeldprocessor van de laatste generatie. Wat deze sensor en processor echt uniek maakt, is het feit dat ze zich precies aanpassen aan het specifieke objectief en de diafragmaopening die u gebruikt - voor spectaculair scherpe foto´s en video´s met levendige helderheid en aanzienlijk minder chromatische afwijkingen wanneer u ze vergroot.2x2 bediening
Stel het diafragma en de belichtingstijd met de twee draaischakelaars in, zet de schakelaar om en pas op precies dezelfde manier de ISO en de witbalans aan. Alles in een fractie van een seconde.


Repeterende opnamen met tijdsintervallen
Maak fantastische time-lapse-opnamen waarbij de tijd sneller lijkt te gaan met behulp van de gebruiksvriendelijke interval- en time-lapse-filmfuncties van de E-M1.


Creatieve filters en Photo Story
Geef een artistiek tintje aan uw foto´s: speel met diverse effecten door een van de 12 creatieve filters toe te passen of vertel een verhaal door meerdere opnamen als een collage in één kader te combineren.


Uitbreidingsmogelijkheden
Til uw fotografische prestaties naar een hoger plan met een scala aan accessoires en add-ons - waaronder de nieuwe MMF-3 adapter voor compatibiliteit met Four Thirds-objectieven en de HLD-7 batterijgrip.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top