Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken


Gratis jaarabonnement FOCUS bij ZEISS Touit objectief


Ontvang nu tijdelijk gratis een FOCUS Magazine jaarabonnement t.w.v. €62,- bij aankoop van jouw favoriete ZEISS Touit objectief naar keuze. Deze actie loopt t/m 30 juni 2014.


Carl ZEISS Touit


Carl ZEISS Touit objectieven bieden een uitstekende beeldkwaliteit doordat ze vrijwel reflectievrij zijn dankzij de Carl Zeiss T* antireflectiecoating. De ZEISS Touit objectieven zijn overigens volledig compatibel met alle Sony NEX- en Fujifilm X-camerafuncties. De nieuwe ZEISS Touit 2.8/50M is een perfectionist met oog voor details en perfect voor het maken van portretten of macro opnamen. De EISA Award winnende ZEISS Touit 2.8/12mm is het enige vastebrandpuntobjectief ter wereld met deze extreme beeldhoek voor APS-C camera's. De ZEISS Touit 1.8/32mm is een compact objectief met standaard brandpuntafstand, waarmee je met het grootste gemak bijzondere momenten spontaan en in perfecte beeldkwaliteit kunt vastleggen. Bij elk ZEISS Touit objectief wordt de bijpassende zonnekap standaard meegeleverd.


Actiemodellen


 


Hoe werkt deze actie?


Om voor het gratis FOCUS Magazine jaarabonnement in aanmerking te komen, dien je tussen 1 maart 2014 en 1 juli 2014 één van de Carl ZEISS Touit actiemodellen te kopen en het online aanvraagformulier volledig en naar waarheid in te vullen en samen met een kopie van uw aankoopnota, met vermelding van aankoopdatum en aankoopadres online te verzenden aan:

Transcontinenta
Postbus 79
2150 AB Nieuw-Vennep


De inzending dient voor 15 juli 2014 door Transcontinenta online te zijn ontvangen. Per aangekochte ZEISS Touit objectief is slechts één aanvraag voor een gratis FOCUS Magazine jaarabonnement toegestaan. Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top