Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Sinterklaas Deals: Tot 80% korting!
Categorieën
Merken

Wij organiseren regelmatig leuke - en vooral leerzame evenementen over fotografie en fotoapparatuur. Denk aan demodagen over speciale fototechnieken, zoals flitsen of macrofotografie, maar ook lezingen van (inter)nationaal bekende fotografen die uitgebreid vertellen over hun ervaringen. Er is bijna elke week wel iets te doen in de Camera Academy Classroom!

November 2016

Olympus Playground

12:00 - 16:00

De Cameraland Olympus Playground is het leukste foto event van 2016! De locatie is het tuincentrum Sluistuinen in Alkmaar, een plek waar planten en kunst worden gecombineerd tot een waanzinnige speelveld voor fotografen. Compleet met workshops, Touch & Try van camera's en alle Olympus lenzen en een Sneak Preview van de E-M1 Mark II. Deelname is gratis en iedereen is welkom, mis het niet!

Klik hier voor meer informatie


Sony Check & Clean

10:00 - 16:00

De specialisten van Sony staan op zaterdag 26 november van 10:00 – tot 16:00 uur voor je klaar. De Check & Clean voor je camera is gratis. Zorg er wel voor dat de accu van je camera goed is opgeladen.

Klik hier voor meer informatie


December 2016

Taxatiedag

09:00 - 18:00

Direct een offerte op jouw gebruikte apparatuur - elke eerste donderdag van de maand!

Klik hier voor meer informatie


Statiefgebruik

12:30 - 14:00

Cameraland ambassadeur Maarten Kuiper vertelt je tijdens deze gratis les alles over statieven, wat de verschillen zijn, waar je op moet letten en hoe je deze kan gebruiken om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Klik hier voor meer informatie


Live Demo Afstandbedieningen

11:00 - 15:00

Tijdens de Open School 'Fotograferen met een afstandsbediening' zal Hahnel expert Peterjan Jansen uitgebreid ingaan op alle creatieve mogelijkheden die afstandsbedieningen jou als fotograaf bieden, waaronder hoe je geweldige druppelfoto's kan maken.

Klik hier voor meer informatie


Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top