Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Tot €40,- cashback!

Koop in de actieperiode van 1 december 2015 t/m 30 september 2016 een Bushnell Legend verrekijker uit de E, L of M series en ontvang tot maar liefst €40,- cashback!

Hoe maak je een legende beter?

Maak er één voor iedereen. De nieuwe Bushnell Legend E, L en M-series verrekijkers zijn de opvolgers van de wereldwijd veelvuldig prijswinnende Bushnell Legend Ultra HD verrekijkers en zijn gewoon de meest complete verrekijkers in elke prijsklasse. Verkrijgbaar in zowel 8x42 als 10x42 varianten. De geheel nieuwe Bushnell Legend E, L en M series verrekijkers worden beschermd met de all-weather zekerheid van Bushnell's exclusieve RainGuard® HD coating. De lichtgewicht magnesium behuizing en volledig multi-coated optiek zorgen voor een geweldige lichttransmissie.

De nieuwe Legend L-serie doet er nog een stapje bovenop door toonaangevende eigenschappen, zoals ED Prime glas en een oculair dioptrie vergrendelingsinstelling, toe te voegen. Voor maximale helderheid en duidelijkheid, voegt de Legend M-serie een diëlektrische prismacoating toe om een zeer hoge kleur reproduceerbaarheid en 92 procent lichttransmissie te realiseren. Met de nieuwe Legend E, L en M serie legt Bushnell de lat van verrekijkers met een optimale prijs-prestatie verhouding wederom hoger.

Hoe werkt deze actie.

  • Vul hier online het formulier in, klik op verzenden en print het formulier uit.
  • Voeg een kopie van het aankoopbewijs (met vermelding van aankoopdatum), en de originele streepjescode (geen kopie) van de verpakking van het aangekochte Bushnell Legend E, L of M series, 8x42 of 10x42, verrekijker bij.
  • Stuur deze gezamenlijk in een voldoende gefrankeerde envelop voor 15 oktober 2016 naar:

  • Bushnell Legend cashback actie
  • Postbus 160
  • 3640 AD Mijdrecht

  • Je ontvangt, na controle van de gegevens, binnen 20 werkdagen de desbetreffende cashback, zoals vermeld in de actievoorwaarden, op uw bankrekening.

Deelnemende Actieproducten

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top