Direct leverbaar, ruim op voorraad. Voor 21h besteld, morgen echt in huis.
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
179,00
  Volledige garantie
  Deskundig personeel
  Meer dan 1.000 reviews
  Grote fysieke winkel

Algemene informatie over de Scout met Fisheye - Nikon

De Scout geeft de fotograaf een veelzijdig, leuk en betaalbare instap in de Fisheye fotografie, met als toevoeging creatieve overstraling en extreme macro scherpstelling.


De Scout is de eerste Lensbaby lens die niet buigt waardoor het onderwerp altijd exact in het midden geplaatst is. De Scout wordt standaard geleverd met de Fisheye Optic, die twee speciale eigenschappen heeft. Een creatieve lens flare als je de Scout naar een felle lichtbron richt en een extreme close focus, extreem-breed 12mm brandpuntafstand met een kijkhoek van 160 graden en een scherpstelling van oneindig tot slechts een ½ centimeter van de voorkant van de lens, voor een werkelijk unieke kijk op de wereld om je heen. Daarnaast kan de Fisheye lens van de Scout worden vervangen door een van de andere lenzen uit het Lensbaby Optic Swap System, zoals de Soft Focus, Pinhole / Zone Plate, Double Glass, Single Glass, en Plastic.


Lensbaby

Scout met Fisheye
Vragen over de Scout met Fisheye - Nikon ? Bel ons op 072-5153910 of klik hier. Een van onze product specialisten vertelt je graag meer!


Product specificaties Scout met Fisheye - Nikon

Specificaties Omschrijving
ervaring Starter Gevorderde Pro/Semi-Pro
geschikt-voor Nikon Reflex
zoombereik 40-40-40-40
verzekering Nee
type Objectieven

Elke 1e zondag van de maand open van 12:00 tot 17:00
To Top