Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten

Leica Zonnekap voor Leica SL 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit ASPH

(Prijs incl. BTW) EUR150,00
Momenteel niet voorradig
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
150,00
webshopkeurmerk

Zonnekap voor Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH

Voorkom lensflare en vervelende schitteringen met deze zonnekap voor het Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH objectief. Door deze hood is de lens afgeschermd van ongewenst licht. Daarbij dient een zonnekap als extra bescherming voor je objectief tegen vallen en stoten.


Kenmerken

Geschikt voor: Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH Uitgebreide omschrijving

Algemene informatie over de Zonnekap voor Leica SL 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit ASPH

Zonnekap voor Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH

Voorkom lensflare en vervelende schitteringen met deze zonnekap voor het Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH objectief. Door deze hood is de lens afgeschermd van ongewenst licht. Daarbij dient een zonnekap als extra bescherming voor je objectief tegen vallen en stoten.


Kenmerken

Geschikt voor: Leica 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit-SL ASPH

Product specificaties Zonnekap voor Leica SL 24-90/2.8-4.0 Vario Elmarit ASPH

Specificaties Omschrijving
type filter Zonnekappen
verzekering Nee
ervaring Gevorderde. Starter. Pro/Semi-Pro.
geschikt voor Overige/Alle
type Zonnekappen
accessoires Zonnekappen

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

A.J. Evera

aankoop 2e hands teleconv. TC1401 Sigma

Uitstekende ervaring met cameraland Omdat het een 2e hands prod. was vooraf enkele vragen per E-mail gesteld, deze werden helder en eerlijk beantwoord. Opdracht geplaatst, snel bevestigd en kosteloos (incl. verzekering) snel geleverd, ik ben blij met product en klasse leverancier
Georges Phlippeau

Kopen en verkopen apparatuur

geweldig sympathieke winkel met gepassioneerde verkopers met vooral verstand van zaken. Naar aanleiding van de website die mij een zeer goed gevoel gaf heb vervolgens een reis van ruim twee uur naar deze zaak gemaakt. Ik had diverse camera's en lenzen in te ruilen en was benieuwd wat het allemaal nog op zou brengen. Mijn verwachtingen werden niet teleurgesteld. Werd ontzetten fijn en vakkundig geholpen. Allemaal mensen met een passie voor dat wonder dat fotografie heet. Natuurlijk gaat het ook om de centen, maar dat gevoel komt veruit op de tweede plaats. Ik ben zeer tevreden en met een blij gevoel weer twee uur teruggereden. En met de overtuiging dat er voor beide partijen een heel goede deal is gesloten. De volgende aankoop gaat zeker weer via Cameraland. Ik gun het ze.
Coen

Cameralens

Zeer prettige deskundige medewerkers.Koffie,thee wordt aangeboden.Je kunt gebruik maken van de wc.Er wordt alle tijd genomen die de klant nodig heeft.En...er is veel op voorraad,enorme keuze.Ik ben zeer tevreden!Zal ook zeker terug komen wanneer ik op cameragebied weer iets nodig heb.Petje af voor jullie zaak,ga zo door! Coen
Theo Annes05-11-2016

Wildcamera

Bij deze spreek ik mijn waardering uit voor het volgende: Er lopen mensen rond welke verstand van zaken hebben. In de meeste winkels lopen mensen welke je alleen zoveel als mogelijk willen aansmeren. Hier ga je met een voldaan gevoel naar buiten. Er wordt naar je geluisterd en samen naar een passende oplossing gezocht.
Martin Mooij21-10-2016

Cameraland

Uitstekende vakbekwame medewerkers die altijd met je meedenken!
Meer reviews (2)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top