Gratis verzending vanaf 20 euro
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe & tweedehands producten

Lenscoat Canon Teleconverters

(Prijs incl. BTW) EUR22,99
Momenteel niet voorradig
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
22,99
  Volledige garantie
  Deskundig personeel
  Meer dan 1.000 reviews
  Grote fysieke winkel
webshopkeurmerk
Lenscoat cover voor Canon teleconverter uitvoering in Realtree M4. Deze lenscoat maakt uw lens minder opvallend in de natuur en beschermt goed tegen krassen en vocht. Tevens neemt Lenscoat geluiden weg van de werking van uw lens zodat dieren minder snel onraad merken en wegblijven. Uitgebreide omschrijving

Algemene informatie over de Canon Teleconverters

Lenscoat cover voor Canon teleconverter uitvoering in Realtree M4. Deze lenscoat maakt uw lens minder opvallend in de natuur en beschermt goed tegen krassen en vocht. Tevens neemt Lenscoat geluiden weg van de werking van uw lens zodat dieren minder snel onraad merken en wegblijven.

Product specificaties Canon Teleconverters

Specificaties Omschrijving
ervaring Pro/Semi-Pro. Starter. Gevorderde.
verzekering Nee
accessoires Camouflage
geschikt voor Canon

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

Martin Mooij

Cameraland

Uitstekende vakbekwame medewerkers die altijd met je meedenken!
Alan Frijns

snelle levering, nette service, oplossingsgericht

Zeer goed geholpen door een mederwerker van Cameraland.nl toen een product (gimbal) niet goed functioneerde. Door een defect (remote die geen verbinding kreeg) en onduidelijke instructies van de fabrikant, heeft Cameraland de gimbal nadat er uiteindelijk geen oplossing gevonden werd, retour genomen. Wat mij betreft een klantgerichte en betrouwbare (web)winkel.
johan van iseghem

ruim assortiment aan eerlijke prijzen, daarnaast snelle levering

Toevallig op de website van CameraLand terechtgekomen omdat ik een specifieke scanner zocht. Een mooi en uitgebreid aanbod van toestellen en accessoires. Zeer professioneel en bekwame medewerkers. Ook de verzending naar Belgie verliep uitstekend en snel. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen in de Benelux (geen gelijke in Belgie)...
Bert Volkers17-08-2016

Snelcursus camera-instellingen 1 avond

Goede cursus voor kleine groep van 6 cursisten. Iedereen had weer een andere camera maar naast de algemene cursus was er ook ruim de tijd om in te gaan op ieders vragen over instellingen op de eigen camera. Ik heb tijdens mijn vakantie veel leukere foto's kunnen maken dank zij deze cursus.
bert postma10-08-2016

aankoop lens

zaterdag bij een voetbalwedstrijd van mijn club(ik ben clubfotograaf en verslaggever) viel mijn camera van de koffer en daar kon de lens niet tegen (70-300). Camera gelukkig geen schade.Balen natuurlijk. Thuisgekomen het internet op. Gebruikte camera's.Ik kwam direct op Cameraland uit. De zelfde lens snel gevonden.Tamron/Nikon met lichte gebruikssporen). Ik maakte een betalingsfout, maar ondanks dat had ik dinsdag de lens in huis. Gebruikerssporen heb ik niet ontdekt. Als nieuw en perfect werkend. Voor een mooi prijsje. Na het balen weer een blije fotograaf en na dit eerste contact met Cameraland heeft U er weer een supporter bij. Ook het betalingsfoutje van mij heeft U via mail en telefonisch contact perfect opgelost.
Meer reviews (2)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top